€259.000
Verkocht

Binnenvergt rijwoningen type B

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2020
Kamers
4
Slaapkamers
Woonppervlakte
112 m²
Perceeloppervlakte
Inhoud
421 m³
Verdiepingen
Garage
Tuin
Ja
Terras

Omschrijving

De populaire, nieuwe wijk de BinnenVergt krijgt er 16 sfeervolle koopwoningen en 6 exclusieve appartementen bij! Het wordt het laatste stukje BinnenVergt dat gerealiseerd wordt. Wie hier een plekje bemachtigt, woont straks in een nieuwe wijk die helemaal af is. Vlakbij de binnenstad en toch lekker rustig. De BinnenVergt is een levendig en vriendelijk stukje Zaltbommel met allerlei typen woningen in oud- Hollandse stijl. Je vindt er woningen die klaar zijn voor de toekomst, maar die door allerlei details ook doen terugdenken aan het oude Bommel. Een wijk die haar bewoners uitnodigt om samen te komen, een fijne plek om te wonen. Voor jong en oud.

De ingang van de woningen ligt aan de Aakstraat of de Vergtweg. Parkeren kan langs de straat, maar ook op het binnenplein achter de woningen. De 16 woningen worden allemaal uitgerust met een warmteterugwininstallatie en een bodemwarmtepomp. Afhankelijk van het type hebben de woningen 2 of 3 slaapkamers en een open zolder. De invulling van de open keuken is naar eigen wens in te delen. De badkamer met douche en toilet wordt voorzien van een basisinrichting, maar daar mag je ook van afwijken.

Type B

De 4 woningen Type B liggen op de hoek van de Aakstraat en de Vergtstraat. Ze hebben een L-vormige living. Deze gaat naadloos over in een open keuken, die uitkijkt op de Vergtstraat. Door de grote ramen aan de tuinkant van de living valt er prettig veel licht naar binnen. In de vaste kast onder de trap staat de bodemwarmtepomp. Boven hebben deze woningen drie slaapkamers: twee grote en een kleinere. De badkamer voorzien we standaard van een douche, een toilet en een enkele wastafel. De ruime, open zolder bereik je via een vaste trap. Je kunt de zolder als opslagruimte gebruiken, maar er is ook met gemak een extra kamer te creëren. De hoekwoning krijgt hier ook een raam in de zijgevel. Op zolder kun je optioneel voor een kantelraam kiezen of voor een dakkapel aan de voorzijde. Voor de opslag van spullen hebben alle woningen naast de ruimte op zolder ook een berging achter in de tuin. De WTW installatie komt in de technische ruimte.

Bouwnummer 6 € 267.500,- v.o.n.

Bouwnummer 7 € 263.500,- v.o.n.

Bouwnummer 8 € 259.000,- v.o.n.

Bouwnummer 9 € 265.000,- v.o.n.

  Lees de volledige omschrijving

Locatie

5301 TL

Reageer op deze woning

Cookievoorkeuren