window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Beersteeg te Zaltbommel

Beersteeg , Zaltbommel

Verkocht

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2017
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonoppervlakte
113 m²
Inhoud
432 m³
Garage
Nee
Tuin
Ja
Terras
Nee

Omschrijving


Plan Beersteeg ligt direct ten zuiden van de Gamersedijk, op de kruising van de Steenweg en de oude vestingwal van Zaltbommel. Vlakbij het historische stadshart en tegelijkertijd op loopafstand van de de dijk langs de Waal om lekker uit te waaien. In samenwerking met Woonlinie realiseert Van Wanrooij Bouw amp; Ontwikkeling op deze locatie 18 woningen en 10 bouwkavels. De 18 rij- en hoekwoningen bestaan uit 11 koop- en 7 huurwoningen (via Woongaard) met fijne tuinen op het zuiden. Op de bouwkavels kun je je eigen droomhuis (laten) bouwen.


Ruime gezinswoningen met 3 slaapkamers en tuin op het zuiden
Heerlijke woningen met zonnige tuin op het zuiden, omgeven door veel groen en op steenworp afstand van het centrum en de Waal.

Alle woningen aan de Beersteeg hebben een energielabel A, maar ook een energieprestatie-coefficient (EPC) van 0. Dit geeft het energiegebruik van de woning weer: de energie voor verwarming, koeling, ventilatie en warm water. Hoe lager de EPC, hoe minder energie de woning gebruikt. Met een EPC van 0 zijn de woningen nog een stuk energiezuiniger dan de norm voor nieuwbouwwoningen!
De woningen worden standaard voorzien van PV-panelen. Behalve goed voor het milieu, levert dit ook een besparing van je energieverbruik op.
De woningen hebben standaard vloerverwarming op de begane grond

Globale indeling: hal voorzien van toilet met fonteintje, c.v.-kast, meterkast en trapopgang. Tuingerichte woonkamer met trapkast en open keuken aan de voorzijde. Een uitbouw aan de achterzijde is een optiemogelijkheid. Begane grond standaard voorzien van vloerverwarming!
1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. De mogelijkheid bestaat om 2 slaapkamers samen te voegen waardoor er een extra ruime ouderslaapkamer ontstaat.
2e Verdieping: ruime open zolder met vaste trap bereikbaar en mogelijkheid voor een vierde slaapkamer!

+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Reageer op deze woning