window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Nieuwbouwadvies voor ontwikkelaars

Wanneer je alle woningen bij elkaar zou optellen die we als Nieuwdorp Makelaardij hebben begeleid in de aan- of verkoop zou je daar een stad zo groot als Zaltbommel van kunnen bouwen. Met onze oorsprong in 1972 waren wij dan ook een van de eerste kantoren van Zaltbommel.
Ons team aan medewerkers werkt al jaren in dezelfde samenstelling en heeft enorm veel ervaring. Dat weten onze klanten te waarderen, getuige de prachtige recensies waar we erg trots op zijn. Ons door de wol geverfde team is perfect op elkaar ingespeeld en daarom kiezen projectontwikkelaars dan ook vaak voor Nieuwdorp Makelaardij bij nieuwbouwprojecten.

Als geen ander weten we dat het van het grootste belang is dat een project zo optimaal mogelijk in de markt wordt gezet en dat begint al bij het schetsontwerp. Door onze ervaring en samenwerking met diverse ontwikkelaars, bouwers en corporaties weten wij als geen ander wat er nodig is om een project vanaf het begin goed te begeleiden.

We weten wat er speelt in de Bommelse markt en de directe omgeving, waar de vraag ligt én de kansen. We weten wat een doelgroep beweegt en waar de behoeftes liggen.

Enthousiast als wij zijn voor deze specifieke tak van sport, geven wij mondelinge en schriftelijke adviezen en begeleiden wij het proces vanaf begin tot succesvol eind.

5fcffbf8da3200e886f9862f0d90c4df.png