window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');
292ad53c1635826ed0f6695e0a181232.jpg

De Virieupark

Zaltbommel

De Virieupark

SUCCESVOL VERKOCHT

Op de plek waar vroeger de Van Voordengieterij voor scheepsschroeven stond, ligt nu nieuwbouwwijk Virieupark. Architect Anoul Bouwman van architectenbureau Visser & Bouwman ontwierp in totaal 103 woningen in de zogenaamde “chaletstijl”, wat mooi aansluit op de huidige bebouwing. Met elementen als erkers, veranda’s en opvallende gevels heeft elke woning zijn eigen uitstraling. Alle rijwoningen, 2 onder 1 kap en vrijstaande woningen in Virieupark zijn door aannemer Trebbe in 2 fases gebouwd in samenwerking met BPD Ontwikkeling. 

Ook de openbare ruimte is in stijl met de omgeving ontwikkeld. Deze is namelijk gebaseerd op de ideeën van stadsarchitect F.W. de Virieu, waaraan de wijk zijn naam te danken heeft. 

Wij mochten betrokken zijn bij de verkoop van dit prachtige nieuwbouwproject; daar zijn we natuurlijk trots op! Niets is leuker dan mensen helpen met het realiseren van hun woonwensen!