window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Je wilt je woning verkopen!

afbeelding verkochtbord huis verkopen website.png afbeelding te koop bord huis verkopen website.png

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Zaltbommel. Daar proberen wij, te midden van de hectiek die de woningmarkt met zich meebrengt, de rust te bewaren. Want dat is wat je mag verwachten van jouw makelaar: dat hij rustig en weloverwogen jou het juiste advies geeft. 

Ons team zorgt ervoor dat de verkoop van jouw woning vlot verloopt. Ons werkgebied is vanzelfsprekend Zaltbommel en de Bommelerwaard. Obstakels nemen wij graag voor je weg en ons advies is altijd onderbouwd. Want niet alleen ons kantoor heeft jarenlange ervaring, ook onze assistenten draaien al heel wat jaartjes mee op de lokale woningmarkt. Dat is ze niet aan te zien, maar twintig jaar ervaring in de makelaardij maakt zeker het verschil! Zowel Carolien als Jolanda hebben inzage in alle dossiers en zijn de rechterhand van Michaël. Zij kunnen je altijd een actuele update geven en regelen alles wat er komt kijken bij de verkoop van jouw woning.

Het samenstellen van een uitgebreide, professionele verkooppresentatie, het bezichtigen, onderhandelen en afwikkelen van de verkoop nemen wij voor jou moeiteloos uit handen. We kennen de regels, gaan voor het maximaal haalbare en wikkelen alles zorgvuldig af. Van de eerste bezichtiging tot aan de notariële overdracht.

Bij Nieuwdorp Makelaardij hoef je geen onnodige acties te verwachten waar je allemaal extra voor moet betalen, wanneer dit niet nodig is. Elke stap die we ondernemen en die voor jou relevant is, daarvan houden we je op de hoogte via handige manieren, waardoor je altijd direct inzicht hebt in de status.

Elk jaar weer kiezen ontzettend veel mensen voor de kennis en expertise van Nieuwdorp Makelaardij. Niet voor niets staan we al die jaren steevast in de top drie makelaarskantoren met het grootste aanbod uit de regio. 

Nieuwdorp Makelaardij; niet voor niets de meest gekozen makelaar van Zaltbommel en de Bommelerwaard.

Interesse in onze dienstverlening? Wij komen graag langs voor een vrijblijvende waardebepaling, stuur ons een email of bel (0418) 512474.