window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Binnenvergt type a te Zaltbommel

Binnenvergt type a, Zaltbommel

Verkocht

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2018
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonoppervlakte
102 m²
Inhoud
371 m³
Garage
Nee
Tuin
Ja
Terras
Nee

Omschrijving

INMIDDELS ZIJN ALLE 7 BOUWNUMMERS VERKOCHT!! Mocht u een woning willen in een latere fase, dan vernemen wij graag uw gegevens.

De populaire, nieuwe wijk de BinnenVergt krijgt er zeven eengezinswoningen bij. Betaalbaar en knus. Ze maken deel uit van het laatste stukje van de wijk dat wordt gebouwd. De BinnenVergt is een levendig en vriendelijk stukje Zaltbommel met allerlei typen woningen in oud- Hollandse stijl. Een wijk die haar bewoners uitnodigt om samen te komen. Bijvoorbeeld op het centraal gelegen waterplein. Een heerlijke plek om van een mooie dag te genieten, waar kinderen kunnen spelen rond de watergootjes. Bovendien ben je vanuit de BinnenVergt zo in de gezellige binnenstad van Zaltbommel. Die combinatie maakt de BinnenVergt tot een fijne plek om te wonen. Voor jong en oud.

Type A
De twee woningen van dit type hebben een L-vormige living met een open keuken, die uitkijkt op de Aakstraat. Door de grote ramen aan de tuinkant van de living valt er prettig veel licht naar binnen. In de hal zit een toiletruimte.
Boven hebben deze woningen drie slaapkamers: twee grote en een kleinere. De badkamer voorzien we standaard van een douche, een toilet en een enkele wastafel. In overleg met de kopersbegeleider kan hier echter van afgeweken worden.
De ruime, open zolder bereik je via een vaste trap. Je kunt hem als opslagruimte gebruiken, maar er is ook met gemak een extra kamer te creeren. De zolder is standaard voorzien van een kantelraam aan de achterzijde. De hoekwoning heeft ook een raam in de zijgevel. Daarnaast kun je voor een dakkapel aan de voorzijde kiezen. Voor de opslag van spullen hebben alle woningen ook nog een berging achter in de tuin.

Type B
Dit type is qua indeling gelijk aan type A. De meest linkse woning van de drie heeft dankzij de topgevel extra ruimte op zolder en ook standaard een raam aan de voorzijde.
Beneden heeft ook type B een L-vormige living met een open keuken. Boven heb je drie slaapkamers en een badkamer die standaard is voorzien van een douche, een wastafel en een toilet. In overleg met de kopersbegeleider kan hier echter van afgeweken worden.
De open zolder is te bereiken via een vaste trap. De zolder heeft een kantelraam aan de achterkant. Je kunt hier nog een extra kamer creeren. Voor de opslag van spullen heb je namelijk ook nog de berging in de tuin.

Type C
De nok van dit type is wat lager dan die van de andere woningen in de rij. Daardoor heeft deze woning op zolder wat minder ruimte, maar de living van type C is bijna een meter dieper. Net als type A en B heeft de woning een open keuken aan de straatzijde en prettig grote ramen aan de tuinzijde.
Op de eerste verdieping heeft type C twee ruime slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer, die we standaard voorzien van een douche, een wastafel en een toilet. In overleg met de kopersbegeleider kan hier echter ook van worden afgeweken.
De bergzolder van type C bereik je via een vaste trap. Beide woningen van dit type hebben hier een kantelraam aan de achterkant.

+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Reageer op deze woning