window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Burg van Randwijckstraat 52 te Rossum

Burg van Randwijckstraat 52, Rossum

Verkocht

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
1973
Kamers
5
Slaapkamers
4
Woonoppervlakte
141 m²
Inhoud
520 m³
Garage
Ja
Tuin
Ja
Terras
Ja

Omschrijving

OP MOOIE LOCATIE GELEGEN VRIJSTAANDE SEMI-BUNGALOW MET VRIJSTAANDE SCHUUR


Middenin het dorp staat deze fijne semi-bungalow op een perceel van 835 m2. De woning beschikt over een lange oprit en een royale vrijstaande stenen schuur (circa 53 m2) voorzien van 2 kanteldeuren waarachter geparkeerd kan worden. Voor het woonhuis ligt een royale tuin voorzien van gazon en diverse beplantingen. De achtertuin is grotendeels bestraat en voorzien van een groentetuin achter de schuur. Op de begane grond is de woning voorzien van een woonkamer met dichte keuken, 2 slaapkamers, een kleine badkamer en bijkeuken. Op de verdieping liggen nog eens 2 slaapkamers en een stookruimte. Het object dateert van 1973, is enigszins gedateerd, maar biedt voldoende mogelijkheden om op te waarderen naar het huidige wooncomfort. De inhoud bedraagt circa 520 m3 en de woonoppervlakte is circa 141 m2.


Indeling: Achter de voordeur schuilt een ruime hal met toegang naar nagenoeg alle vertrekken. Aan de linkerzijde ligt de woonkamer met toegang naar de dichte keuken aan de achterzijde. Zowel vanuit de keuken als vanuit de hal is de bijkeuken te bereiken. Deze is voorzien van vaste kast, trap-/kelderkast, witgoedaansluiting, achterdeur en toilet. Aan de rechterzijde van de hal bevinden zich de meterkast, garderobe, badkamer en twee slaapkamers, een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van douche en vaste wastafel.


1e Verdieping: Via de trap vanuit de hal is de verdieping bereikbaar. De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers, een aan de linkerzijde en een aan de rechterzijde. Beide slaapkamers ontvangen licht door een zijraam en door een klein dakraam en kunnen gesplitst worden in extra kamers. De overloop is eveneens voorzien van een klein dakraam en een stookruimte voorzien van c.v.-combiketel (2004).


Overig: De achtertuin is gesitueerd op het noordwesten en de voortuin op het zuidoosten. De diepe voortuin heeft een gazon en diverse bomen en beplantingen. De achtertuin is nagenoeg geheel bestraat en biedt achter de schuur nog een groentetuin. De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. In 2015 zijn de dakgoten vernieuwd.


Het dorp Rossum wordt ook wel de ‘Parel van de Bommelerwaard’ genoemd om zijn vele natuurschoon. Het dorp ligt tussen de Maas en Waal en heeft door haar centrale ligging een prima uitvalsbasis. Rossum is centraal gelegen in Nederland met steden als Zaltbommel en ’s-Hertogenbosch op circa 10 tot 15 minuten rijden. Het dorp beschikt onder andere over een supermarkt, openbare basisschool, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. Vrije tijd kan naar hartenlust in Rossum ingevuld worden, er zijn diverse sportverenigingen en uitgaansgelegenheden.

+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Reageer op deze woning