window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

De virieupark fase 2 tweekappers te Zaltbommel

De virieupark fase 2 tweekappers, Zaltbommel

Verkocht

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2019
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonoppervlakte
147 m²
Inhoud
441 m³
Garage
Ja
Tuin
Ja
Terras
Nee

Omschrijving

Tweekappers FASE 2 - VERKOCHT
Nieuwbouwplan Virieupark
Het project De Virieupark Zaltbommel is ontworpen in de zogenaamde ldquo;chaletstijlrdquo;. De chaletstijl is ontstaan aan het eind van de 19e eeuw. In 2017 is opnieuw gekozen voor deze stijl. De stijl is zeer romantisch. Typische kenmerken zijn: veel ornamenten op kopgevels, veel ambachtelijke details, metselwerk met veel variatie. Het geeft een zeer gevarieerd straatbeeld. De woningen zijn niet alleen praktisch, energiezuinig en onderhoudsarm, maar bieden een persoonlijke gezellige omgeving waar bewoners zich echt aan kunnen gaan hechten!
Twee-onder-een-kap:
Deze woningen bieden volmaakt wooncomfort. Haar verschijningsvorm is zeer divers door de geversteenkleuren en de bijzonder opvallende 'makelaarsrsquo;, geheel in de fraaie chaletstijl. De hoekkavels krijgen een extra brede tuin. Als je wilt, kan je de keuken en woonkamer spiegelen, wat met een optionele uitbreiding een prachtige leefruimte aan de tuinzijde oplevert. Wat zeker niet onvermeld mag blijven, is de optionele inloopkast bij de hoofdslaapkamer, en de zolder waar je makkelijk enkele extra ruimtes kan creeren. De complete badkamer met ligbad en inloopdouche, alsmede het aparte toilet zijn pure luxe. Ten slotte kan je op elke verdieping veel zelf bepalen door uit de vele opties te kiezen.
Vanuit Virieupark heb je alles bij de hand. Niet alleen een parkachtige omgeving, maar ook de levendigheid van de 'Bommelsersquo; binnenstad. Met veel cultureel aanbod en een bruisend hart met winkels en terrasjes. Als vanzelfsprekend biedt de stad voldoende scholen en zorgvoorzieningen. Zaltbommel ligt zeer gunstig dicht bij de A2 en A15. Ook heeft de stad een treinstation op zorsquo;n 5 minuten fietsen van Virieupark. Je reist vlot de regio in: Den Bosch bereik je met de auto in een kwartier, met de trein in slechts 10 minuten. Utrecht is met zowel auto als trein in een halfuurtje te bereizen.
twee-onder-een kapwoningen fase 2 vanaf: euro 359.000 - euro 425.000,- v.o.n.
woonoppervlakte vanaf circa 147 - 168 m2
perceeloppervlakte vanaf circa 213 - 361 m2

+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Reageer op deze woning