window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

De virieupark vrijstaande woningen te Zaltbommel

De virieupark vrijstaande woningen , Zaltbommel

Verkocht

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2019
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonoppervlakte
166 m²
Inhoud
601 m³
Garage
Ja
Tuin
Ja
Terras
Nee

Omschrijving

Vrijstaande woningen FASE 2 -
Nieuwbouwplan Virieupark
Het project De Virieupark Zaltbommel is ontworpen in de zogenaamde ldquo;chaletstijlrdquo;. De chaletstijl is ontstaan aan het eind van de 19e eeuw. In 2017 is opnieuw gekozen voor deze stijl. De stijl is zeer romantisch. Typische kenmerken zijn: veel ornamenten op kopgevels, veel ambachtelijke details, metselwerk met veel variatie. Het geeft een zeer gevarieerd straatbeeld. De woningen zijn niet alleen praktisch, energiezuinig en onderhoudsarm, maar bieden een persoonlijke gezellige omgeving waar bewoners zich echt aan kunnen gaan hechten!
Vrijstaande villa:
Aan deze woningen op deze prachtige locatie kun je niet zomaar voorbijgaan. De bijzondere raampartijen, eventuele erker, de grote dwarskap en de diverse markante 'makelaarsrsquo; laten haar stralen. En ook binnen is er sprake van een bijzondere woning, waar je allerlei mogelijkheden hebt om alle gewenste woon ideeen door te voeren. Neem bijvoorbeeld de begane grond; hier wordt, indien gewenst, niet de hele plattegrond gespiegeld, maar kan je ervoor kiezen om de keukeninrichting naar de voorzijde te plaatsen en te wonen aan de tuinzijde. Met de optionele uitbreiding van de achterzijde wordt het dan wel heel bijzonder wonen. Op de verdieping kan je optioneel een heuse master bedroom realiseren, terwijl de badkamer met inloopdouche, alsmede het toilet per definitie al riant zijn. De zolder is vrij indeelbaar en op gehouden, maar royale extra ruimtes zijn goed te realiseren.
Vanuit Virieupark heb je alles bij de hand. Niet alleen een parkachtige omgeving, maar ook de levendigheid van de 'Bommelsersquo; binnenstad. Met veel cultureel aanbod en een bruisend hart met winkels en terrasjes. Als vanzelfsprekend biedt de stad voldoende scholen en zorgvoorzieningen. Zaltbommel ligt zeer gunstig dicht bij de A2 en A15. Ook heeft de stad een treinstation op circa 5 minuten fietsen van Virieupark. Je reist vlot de regio in: Den Bosch bereik je met de auto in een kwartier, met de trein in slechts 10 minuten. Utrecht is met zowel auto als trein in een halfuurtje te bereizen.
Prijzen vrijstaande villa's fase 2 vanaf: euro 539.000 - euro 560.000,- v.o.n.
woonoppervlakte vanaf circa 165 - 172 m2
perceeloppervlakte vanaf circa 527 - 551 m2

+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Reageer op deze woning