window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Dudokpark type a fase 1 te Zaltbommel

Dudokpark type a fase 1, Zaltbommel

Verkocht

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2017
Kamers
5
Slaapkamers
4
Woonoppervlakte
118 m²
Inhoud
428 m³
Garage
Nee
Tuin
Ja
Terras
Nee

Omschrijving

DUDOKPARK ZALTBOMMEL

VERKOCHT

FASE 1: 22 rij- en hoekwoningen

Aan de zuidzijde van het fraaie parkeiland in de nieuwe woonwijk 'De Waluwersquo; ontwikkelt Van Wanrooij in samenwerking met BM van Houwelingen een prachtig nieuwbouwplan. Het uitgangspunt voor de bouwstijl is de Dudok architectuur, vernoemd naar de bekende Nederlandse architect Willem Marinus Dudok. In het lange blok aan de zuidzijde komen de stijlkenmerken goed naar voren. Dit woonblok wordt een prachtige entree van Zaltbommel. Aan de achterzijde sluiten de jaren rsquo;30 woningen goed aan bij de overige bebouwing in De Waluwe.

De woningen worden energiezuinig gebouwd en met duurzame materialen afgewerkt. De rijwoningen in Dudokstijl hebben allen een ruime 2e verdieping met standaard een 4e slaapkamer en mogelijkheid voor nog extra kamers. De rijwoningen in jaren rsquo;30 stijl hebben de optie voor een 4e slaapkamer. Alle type woningen bieden vele optie- en uitbreidingsmogelijkheden. De woningen beschikken over diepe tuinen met een vrijstaande berging en achterom. De perceel oppervlakten varieren van 113 tot 245 m2. Woonoppervlakten vanaf 118 tot 131 m2. Inhoud vanaf 428 tot 454 m3.

Prijzen: euro; 195.000,- t/m euro; 245.000,- v.o.n.

Hoekwoning type A1H (bouwnummer 1 en 16): VERKOCHT

Globale indeling: ruime hal voorzien van toilet met fonteintje, meterkast en trapopgang. Tuingerichte woonkamer met trapkast en open keuken aan de voorzijde. Een uitbouw aan de achterzijde is een optiemogelijkheid.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. De mogelijkheid bestaat om 2 slaapkamers samen te voegen waardoor er een extra ruime ouderslaapkamer ontstaat.

2e Verdieping: ruime voorzolder met c.v.-opstelplaats en 4e slaapkamer. De mogelijkheid is aanwezig om op deze verdieping meerdere slaapkamers te creeren.

Tussenwoning type A/A1 (bouwnummer 2 t/m 15): NOG ENKELE TE KOOP

Globale indeling: hal voorzien van toilet met fonteintje, c.v.-kast, meterkast en trapopgang. Tuingerichte woonkamer met trapkast en open keuken aan de voorzijde. Een uitbouw aan de achterzijde is een optiemogelijkheid.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. De mogelijkheid bestaat om 2 slaapkamers samen te voegen waardoor er een extra ruime ouderslaapkamer ontstaat.

2e Verdieping: ruime voorzolder met veel daglicht en 4e slaapkamer. De mogelijkheid is aanwezig om op deze verdieping meerdere slaapkamers te creeren.
+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Reageer op deze woning