window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Gamerschestraat 63 te Zaltbommel

Gamerschestraat 63, Zaltbommel

Verkocht

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
1900
Kamers
6
Slaapkamers
4
Woonoppervlakte
175 m²
Inhoud
525 m³
Garage
Ja
Tuin
Ja
Terras
Nee

Omschrijving

ROYALE KARAKTERISTIEKE STADSWONING MET WINKEL-/KANTOORRUIMTE, STADSTUIN OP HET ZUIDEN EN DUBBELE GARAGE MET MOGELIJKHEID TOT HET REALISEREN VAN 2 WONINGEN!


In de gezellige binnenstad van Zaltbommel gelegen stadswoning met winkelruimte en dubbele garage aan de achterzijde (Kommerstraat). Van deze dubbele garage kunnen 2 woningen gerealiseerd worden, tekeningen en vergunningen zijn hiervan ter inzage en tegen een vergoeding ter overname. Een impressie van de mogelijkheden is te vinden onder de afbeeldingen. 


De winkelruimte aan de voorzijde is uitstekend te gebruiken als kantoor aan huis. Achter het woonhuis bevindt zich een op het Zuiden gelegen stadstuin. Voor menigeen, zo ook voor woningbeleggers biedt dit object vele mogelijkheden. Verschillende onderdelen zijn de laatste jaren vernieuwd en aangepast aan hedendaagse wooneisen en comfort. Het pand dateert van omstreeks 1900. Perceelsoppervlakte circa 262 m2. De inhoud van de woning met winkel bedraagt circa 575 m3. De woonoppervlakte is circa 160 m2.


Indeling: De winkelruimte van circa 24 m2 biedt toegang tot het portaal/hal met toilet (hangend) en trapopgang. Vanuit het portaal is de woonkamer met gashaard toegankelijk. De woonkamer ontvangt licht door de grote lichtkoepel in het plafond. Door middel van een afstapje is een gedeelte bereikbaar in de vorm van een gewelfkelder. De woonkamer biedt toegang tot de aan de achterzijde gelegen keuken. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en beschikt onder andere over een 5-pits gaskookplaat met wokbrander, RVS afzuigkap, vaatwasser en koelkast. In een losstaand keukenblok is een oven en magnetron aanwezig. De woonkamer, eetgedeelte en de keuken zijn voorzien van een moderne tegelvloer met vloerverwarming. Vanuit de keuken is de op het Zuiden gelegen tuin te bereiken.


1e Verdieping/2e Verdieping: De trap biedt toegang tot de eerste slaapkamer aan de achterzijde met wasmeubel. Door middel van een tweede trap is een overloop te bereiken met apart toilet en moderne badkamer met ligbad, douche en wasmeubel. Aansluitend bevindt zich een tweede slaapkamer welke aan de voorzijde is gesitueerd. Vanaf de overloop is er een bergzolder bereikbaar welke boven de eerste slaapkamer is gelegen. In deze ruimte bevindt zich een Nefit c.v.-combiketel (2004).


3e Verdieping: Middels een derde trapopgang is de overloop van de tweede verdieping bereikbaar. Hier bevinden zich een derde en vierde slaapkamer met knieschotten en dakramen.


In de woning zijn meerdere vaste kastruimtes aanwezig.


Overig: Aan de achterzijde van de woning ligt een vrijstaande, dubbele garage  met aangebouwde berging. De inhoud van de garage bedraagt circa 450 m3. De dubbele garage gelegen aan de Kommerstraat 14 is voorzien van elektrische roldeuren en een grote bergzolder. De aangebouwde berging is voorzien van c.v.-combiketel, keukenblok, witgoedaansluitingen en toilet. Het platte dak van de woning en de berging zijn in 2013 vernieuwd. De dubbele garage en de berging zijn zowel via de achtertuin als via de Kommerstraat te bereiken. De mogelijkheid bestaat om in overleg met de gemeente 1 of 2 woningen te realiseren in de huidige garage. Voor het realiseren van 2 woningen zijn tekeningen en vergunningen op verzoek ter inzage en tegen een vergoeding ter overname.

+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Reageer op deze woning