window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Hoekwoning type A-H

Hoekwoning type A-H, Bruchem

€490.000

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2025
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonoppervlakte
113 m²
Perceeloppervlakte
206 m²
Inhoud
512 m³
Verdiepingen
2
Garage
Ja
Tuin
Ja
Terras
Ja

Omschrijving

KRANGSTRAAT BRUCHEM

Woningtype Hoekwoning A en H

Inschrijven voor dit project is helaas niet meer mogelijk. Wij verwachten op korte termijn uitsluitsel te krijgen over de toewijzing.

Tussen Bruchem en Zaltbommel realiseert Van Wanrooij op een voormalig boerenerf aan de Krangstraat een karakteristiek woningproject. In een fraaie, groene oase worden 35 koopwoningen en 14 huurwoningen ontwikkeld. De uitstraling van dit woningproject sluit perfect aan bij het verleden van dit gebied en bij de landelijke omgeving.

Heerlijk landelijk wonen te midden van het fraaie groen van de Bommelerwaard en toch vlakbij alle voorzieningen. Binnen enkele minuten ben je in het centrum van Zaltbommel voor alle dagelijkse boodschappen. In Bruchem en Zaltbommel is voldoende keus in (basis)scholen. Door de nabijheid van de A2 ben je ook zo in zowel Utrecht als Den Bosch. Hetzelfde geldt voor degenen die gebruik maken van het openbaar vervoer. Het NS-station Zaltbommel ligt aan het spoor naar Utrecht en Den Bosch.

Deze woning heeft alles in huis om fijn te wonen. Een doordachte indeling, veel leefruimte, 3 volwaardige slaapkamers én een ruime tweede verdieping. Daarnaast is de woning zeer energiezuinig. Dat is goed voor het milieu én jouw portemonnee. Meer ruimte nodig voor je gezin, hobby of werk? Ontdek dan de verschillende uitbreidings- en indelingsmogelijkheden om van dit huis jouw thuis te maken. Pluspunten
Zeer energiezuinige woning: energielabel A+++
Tuingerichte woonkamer
Vloerverwarming in hele woning
Veel lichtinval in woonkamer door de grote achtergevelpui
Achtertuin met berging en achterom
Voldoende parkeergelegenheid in openbaar gebied
Diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden

Bouwnummer 1  € 490.000,- v.o.n.

Bouwnummer 4  € 490.000,- v.o.n.

Bouwnummer 24 € 500.000,- v.o.n.

Bouwnummer 28 € 505.000,- v.o.n.

Indeling
De indeling is bijzonder praktisch met beneden een hal met toilet en technische ruimte, een lichte tuingerichte woonkamer en een open keuken met zicht op de straat. TIP: Maak de woonkamer nóg groter met de optie om deze met 1.20m of 2.40m uit te breiden. De optie voor openslaande tuindeuren zorgen voor veel contact met de achtertuin. Op de verdieping vind je drie slaapkamers en een complete badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. Wil je een ligbad? Dat kan! Vergroot de badkamer voor meer ruimte. Je kunt bijvoorbeeld ook de 2 slaapkamers aan de achterzijde samenvoegen tot één grote hoofdslaapkamer. De tweede verdieping biedt je een zee aan ruimte. Hier vind je de aansluitingen voor de wasapparatuur en heb je de mogelijkheid om een aparte wasruimte te maken en een thuiskantoor of extra slaapkamer met dakkapel aan de voor- én/of achterzijde.

Om in aanmerking te komen voor deze woningen dient u ingeschreven te staan bij de Gemeente Zaltbommel op de algemene wachtlijst voor kavels en nieuw te bouwen woningen. Indien u niet staat ingeschreven op de algemene wachtlijst, kunt u dit alsnog doen!

+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Plattegrond
A2 begane grond
A2 1e verdieping
A2 2e verdieping
A1 begane grond
A1 1e verdieping
A1 2e verdieping
A1 optie begane grond
A1 optie 1e verdieping
A1 optie 2e verdieping
H2 begane grond
H2 1e verdieping
H2 2e verdieping
H2 optie begane grond
H2 optie 1e verdieping
H2 optie 2e verdieping
A2 begane grond.jpg
A2 1e verdieping.jpg
A2 2e verdieping.jpg
A1 begane grond.jpg
A1 1e verdieping.jpg
A1 2e verdieping.jpg
A1 optie begane grond.jpg
A1 optie 1e verdieping.jpg
A1 optie 2e verdieping.jpg
H2 0.jpg
H2 1e.jpg
H2 2e.jpg
H2 optie 0.jpg
H2 optie 1e.jpg
H2 optie 2e.jpg

Reageer op deze woning