window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Kerkdriel noord type kordia rijwoningen te Kerkdriel

Kerkdriel noord type kordia rijwoningen, Kerkdriel

Verkocht

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2017
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonoppervlakte
108 m²
Inhoud
410 m³
Garage
Nee
Tuin
Ja
Terras
Nee

Omschrijving

Kerkdriel wordt de komende jaren een nieuwe woonwijk ontwikkeld, Kerkdriel Noord. Het thema van Kerkdriel Noord is ldquo;wonen in een kleurrijk dorprdquo;. Kortom, een woonwijk met veel variatie waarin iedere straat en iedere woning uniek is. Daarnaast is er in de wijk veel ruimte voor groen en water.

Roosdom Tijhuis ontwikkelt in Kerkdriel Noord een gevarieerd woningbouw plan bestaande uit in totaal twintig koopwoningen; verdeeld over meerdere fasen. Het betreft rijwoningen, tweekappers en een vrijstaande woning. Met verschillende woningen in verschillende prijsklassen zit er vast een huis bij dat past bij uw gezinssamenstelling, leefstijl en beschikbare budget. Daarbij is het natuurlijk ook mogelijk om uw eigen individuele woonwensen te verwerken.Type Kordia Tussenwoning

De vier geschakelde woningen type Kordia worden gekenmerkt door de eigentijdse architectuurstijl.

Elke afzonderlijke woning heeft zijn eigen unieke identiteit; dat maakt dit plan ook zo bijzonder. Woningtype Kordia is een complete eengezinswoning welke wordt gerealiseerd op kavels varierend van circa 129 m2 tot 215 m2. Daarnaast worden de woningen compleet aangeboden inclusief sanitair, keuken, houten berging en zonnepanelen. De hoekwoningen op de kavels 11 en 14 worden 30 cm breder uitgevoerd. Hierdoor zijn er nog meer mogelijkheden om de woning geheel naar eigen wens aan te passen.

De tussenwoning type Kordia is 5,10 meter breed en 9,54 meter diep. Via de entree aan de voorzijde van de woning komt u in de hal met trapopgang en toiletruimte met duoblok toilet. De woonkamer is aan de tuinzijde gesitueerd en is heerlijk licht door de vele ramen en de deur naar uw achtertuin. De woningen zijn voorzien van een fraaie keuken aan de straatzijde. Er is volop keuze om de keuken aan te passen naar uw eigen wensen qua apparatuur, vorm, indeling en kleurstelling. Daarnaast is de woning voorzien van een houten berging, zodat er voldoende ruimte is voor bijvoorbeeld uw fietsen en tuingereedschap.

Droomt u van een extra grote woonkamer waar u gezellig met familie en/of vrienden kunt zitten? Kies dan een verlenging van de begane grond aan de tuinzijde met 1,20 meter. Deze optie is verder nog op allerlei manieren uit te breiden. Verrijk de ruimte door bijvoorbeeld te kiezen voor dubbele openslaande tuindeuren.

De eerste verdieping is voorzien van twee slaapkamers, een derde slaapkamer is optioneel. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Een tweede toilet is optioneel in de badkamer.

De ruime zolderverdieping is met een vaste trap te bereiken en biedt ruimte voor bijvoorbeeld een kantoor of slaapkamer. Op de zolder worden de technische installaties geplaatst en wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd. Met de optie voor een groot dakraam krijgt u meer daglicht op zolder. Wilt u nog meer ruimte? Kies dan voor een fraaie dakkapel.Type Kordia Hoekwoning

De hoekwoningen van type Kordia zijn 5,62 meter breed en 9,54 meter diep en worden aangeboden met een ruime tuingerichte woonkamer. Wilt u een grotere woonkamer? Kies dan een verlenging van 1,20 meter aan de achterzijde van de woning met mooie openslaande tuindeuren. U heeft dan een optimale verbinding tussen uw woonkamer en tuin. Achterin de tuin wordt een kwalitatief hoogwaardige houten berging geplaatst. Aan de voorzijde van de woning treft u een moderne SieMatic keuken aan. Er is volop keuze om de keuken aan te passen naar uw eigen wensen qua vorm, indeling en kleurstelling. Tot slot bevindt zicht in de hal een toiletruimte met wandcloset en een fonteintje.

Droomt u van een extra grote woonkamer waar u gezellig met familie en/of vrienden kunt zitten? Kies dan een verlenging van de begane grond aan de tuinzijde met 1,20 meter. Deze optie is verder nog op allerlei manieren uit te breiden. Verrijk de ruimte door bijvoorbeeld te kiezen voor dubbele openslaande tuindeuren.

De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en een complete badkamer met douche, wastafel en een tweede wandcloset. De ruime zolderverdieping is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of hobbykamer. Op de zolder worden de technische installaties geplaatst en wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd.

De ruime zolderverdieping is met een vaste trap te bereiken en biedt ruimte voor bijvoorbeeld een kantoor of slaapkamer. Op de zolder worden de technische installaties geplaatst en wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd. Met de optie voor een groot dakraam krijgt u meer daglicht op zolder. Wilt u nog meer ruimte? Kies dan voor een fraaie dakkapel.
+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Reageer op deze woning