window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Kerkdriel noord type merchant vrijstaand te Kerkdriel

Kerkdriel noord type merchant vrijstaand, Kerkdriel

Verkocht

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2017
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonoppervlakte
167 m²
Inhoud
696 m³
Garage
Ja
Tuin
Ja
Terras
Nee

Omschrijving

Kerkdriel wordt de komende jaren een nieuwe woonwijk ontwikkeld, Kerkdriel Noord. Het thema van Kerkdriel Noord is ldquo;wonen in een kleurrijk dorprdquo;. Kortom, een woonwijk met veel variatie waarin iedere straat en iedere woning uniek is. Daarnaast is er in de wijk veel ruimte voor groen en water.
Roosdom Tijhuis ontwikkelt in Kerkdriel Noord een gevarieerd woningbouw plan bestaande uit in totaal twintig koopwoningen; verdeeld over meerdere fasen. Het betreft rijwoningen, tweekappers en een vrijstaande woning. Met verschillende woningen in verschillende prijsklassen zit er vast een huis bij dat past bij uw gezinssamenstelling, leefstijl en beschikbare budget. Daarbij is het natuurlijk ook mogelijk om uw eigen individuele woonwensen te verwerken.
Type Merchant
De royale en complete vrijstaande woning type Merchant is gelegen aan de Octaviastraat te Kerkdriel. Deze vrijstaande woning is van allerlei luxe voorzien en biedt u volop mogelijkheden. De woning is 7,04 meter breed, 10,74 meter diep en de kavel is circa 373 m2 groot. De woning wordt zeer compleet aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk in badkamer en toilet, een luxe SieMatic keuken, een ruime aangebouwde garage en zonnepanelen. De woning is tot slot geheel naar eigen wens aan te passen.
Woningtype Merchant is voorzien van een heerlijk ruime en lichte woonkamer aan de straatzijde. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkeuken, deze is voorzien van een SieMatic keuken met 5 inbouwapparaten. Er is volop keuze om de keuken geheel naar uw eigen wensen aan te passen qua vorm, indeling en kleurstelling. In de hal bevindt zich een toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Daarnaast is er in de hal voldoende ruimte voor een garderobe. De woning beschikt tot slot over een aangebouwde garage, zo is er voldoende ruimte om te klussen en de fietsen en het tuingereedschap op te bergen. Op eigen terrein is er plek om twee autorsquo;s te parkeren.
Deze woning is standaard al ruim maar uiteraard kunt u de woning nog verder uitbreiden met een verlenging van 1,20 meter of 2,40 meter op de begane grond. Hierdoor is het mogelijk om tuingericht te wonen en de keuken aan de voorzijde van de woning te situeren. Wilt u liever straatgericht wonen en genieten in een royalewoonkeuken? Dat is uiteraard ook mogelijk! Roosdom Tijhuis biedt u vele andere opties aan. Heeft u eigen wensen? Laat het ons weten want er is veel mogelijk.
De eerste verdieping is voorzien van drie ruime slaapkamers en een zeer complete badkamer met een douche, wastafel, ligbad en tweede wandcloset. De ruime zolderverdieping is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of hobbykamer. Op de zolder worden de technische installaties geplaatst en wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd.

+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Reageer op deze woning