window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Kerkdriel noord type waterrijck tweekappers te Kerkdriel

Kerkdriel noord type waterrijck tweekappers, Kerkdriel

Verkocht

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2017
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonoppervlakte
153 m²
Inhoud
629 m³
Garage
Ja
Tuin
Ja
Terras
Nee

Omschrijving

Kerkdriel wordt de komende jaren een nieuwe woonwijk ontwikkeld, Kerkdriel Noord. Het thema van Kerkdriel Noord is ldquo;wonen in een kleurrijk dorprdquo;. Kortom, een woonwijk met veel variatie waarin iedere straat en iedere woning uniek is. Daarnaast is er in de wijk veel ruimte voor groen en water.

Roosdom Tijhuis ontwikkelt in Kerkdriel Noord een gevarieerd woningbouw plan bestaande uit in totaal twintig koopwoningen; verdeeld over meerdere fasen. Het betreft rijwoningen, tweekappers en een vrijstaande woning. Met verschillende woningen in verschillende prijsklassen zit er vast een huis bij dat past bij uw gezinssamenstelling, leefstijl en beschikbare budget. Daarbij is het natuurlijk ook mogelijk om uw eigen individuele woonwensen te verwerken.

Type Waterrijck

4 halfvrijstaande woningen type Waterrijck. Type Waterrijck is een zeer royale halfvrijstaande woning met een afmeting van 6,20 meter breed en weacute;l 10,70 meter lang. De woningen hebben een straatgerichte woonkamer en de keuken is aan de tuinzijde gesitueerd. De kavels zijn ruim en hebben een oppervlakte van circa 255 m2 tot 286 m2. Daarnaast worden de woningen compleet aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk, SieMatic keuken en aangebouwde garage. Kijkt u snel verder in deze brochure naar de mogelijkheden welke deze fraaie halfvrijstaande woning u allemaal biedt.

Type Waterrijck is een royale halfvrijstaande woning. De woning is standaard voorzien van een heerlijk ruimewoonkamer aan de straatzijde. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkeuken, voorzien van een luxe SieMatic keuken. In de achtergevel zit een groot raam kozijn voor lichtinval en een deur naar de tuin. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fontein en is bereikbaar vanuit de hal. Onder de trap bevindt zich een praktische trapkast. Tot slot is de woning voorzien van een aangebouwde gemetselde garage, zodat er ruimte is voor uw fietsen en tuingereedschap.

Deze woning is standaard al ruim maar uiteraard kunt u de woning nog verder uitbreiden met een verlenging van 1,20 of 2,40 meter op de begane grond. Hierdoor is het mogelijk om tuingericht te wonen en de keuken aan de voorzijde van de woning te situeren. Wilt u liever straatgericht wonen en genieten in een royale woonkeuken met uitzicht op de tuin? Ook dat is uiteraard mogelijk.

De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en een complete badkamer met douche, ligbad, wastafel en een tweede wandcloset. De ruime zolderverdieping is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of hobbykamer. Op de zolder worden de technische installaties geplaatst en wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd.Type Waterrijck met accent is een zeer royale halfvrijstaande woning. Deze woning is standaard voorzien van een heerlijke ruime woonkamer aan de straatzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkeuken, voorzien van een SieMatic keuken. In de achtergevel zit een groot raamkozijn voor lichtinval en een deur naar de tuin. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fontein en is bereikbaar vanuit de hal. Onder de trap bevindt zich een handige trapkast. Tot slot is de woning voorzien van een aangebouwde gemetselde garage, zo is er voldoende ruimte voor uw fietsen en tuingereedschap.

Droomt u van een extra grote woonkeuken waar u gezellig met familie en/of vrienden kunt koken en gezellig kunt ontspannen? Kies dan een verlenging van de begane grond aan de tuinzijde met 1,20 meter en verrijk de ruimte door bijvoorbeeld te kiezen voor dubbele openslaande tuindeuren. Zo creeert u extra verbinding tussen uw ruime woonkeuken en uw tuin. Optimaal genieten!

De eerste verdieping van type Waterrijck met accent is standaard ruim opgezet en bestaat uit drie slaapkamers, een complete badkamer met douche, wastafel en een tweede wandtoilet. De ruime zolderverdieping is met een vaste trap te bereiken en biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of hobbykamer. Op de zolder worden de technische installaties geplaatst en wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd.
+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Reageer op deze woning