window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Kerkdriel noord type waterzicht rijwoningen te Kerkdriel

Kerkdriel noord type waterzicht rijwoningen, Kerkdriel

Verkocht

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2017
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonoppervlakte
128 m²
Inhoud
484 m³
Garage
Nee
Tuin
Ja
Terras
Nee

Omschrijving

Kerkdriel wordt de komende jaren een nieuwe woonwijk ontwikkeld, Kerkdriel Noord. Het thema van Kerkdriel Noord is ldquo;wonen in een kleurrijk dorprdquo;. Kortom, een woonwijk met veel variatie waarin iedere straat en iedere woning uniek is. Daarnaast is er in de wijk veel ruimte voor groen en water.

Roosdom Tijhuis ontwikkelt in Kerkdriel Noord een gevarieerd woningbouw plan bestaande uit in totaal twintig koopwoningen; verdeeld over meerdere fasen. Het betreft rijwoningen, tweekappers en een vrijstaande woning. Met verschillende woningen in verschillende prijsklassen zit er vast een huis bij dat past bij uw gezinssamenstelling, leefstijl en beschikbare budget. Daarbij is het natuurlijk ook mogelijk om uw eigen individuele woonwensen te verwerken.Type Waterzicht

De vijf geschakelde woningen type Waterzicht worden gekenmerkt door de eigentijdse architectuurstijl. Elke afzonderlijke rij woningen heeft zrsquo;n eigen unieke identiteit qua uitstraling; dat maakt dit plan ook zo bijzonder. Woningtype Waterzicht is een complete eengezinswoning welke wordt gerealiseerd op kavels varierend van circa 147 m2 tot 204 m2. De woningen worden compleet aangeboden inclusief SieMatic keuken, sanitair en tegelwerk, houten berging en zonnepanelen. De woningen zijn geheel naar eigen wens aan te passen.

De tussenwoning van type Waterzicht is van allerlei luxe voorzien en biedt u volop mogelijkheden. De woning is 5,40 meter breed en 10,14 meter diep. Via de entree van de woning komt u in de hal met de trapopgang en toiletruimtemet wandcloset. Bij kavel 1 zit de entree aan de zijkant en bij de overige kavels zit deze aan de voorzijde. De woonkamer is aan de tuinzijde gesitueerd en is heerlijk licht door de vele ramen en de deur naar uw achtertuin. De woningen zijn voorzien van een fraaie SieMatic keuken aan de straatzijde. Er is volop keuze om de keuken aan te passen naar uw eigen wensen qua apparatuur, vorm, indeling en kleurstelling. Daarnaast is de woning voorzien van een houten berging, zodat er voldoende ruimte is voor bijvoorbeeld uw fietsen en tuingereedschap.

Droomt u van een extra grote woonkamer waar u gezellig met familie en/of vrienden kunt zitten? Kies dan een verlenging van de begane grond aan de tuinzijde met 1,20 meter. Deze optie is verder nog op allerlei manieren uit te breiden. Verrijk de ruimte door bijvoorbeeld te kiezen voor dubbele openslaande tuindeuren.

De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en een complete badkamer met douche, wastafel en een tweede wandcloset. De ruime zolderverdieping is met een vaste trap te bereiken en biedt ruimte voor bijvoorbeeld een kantoor of slaapkamer. Op de zolder worden de technische installaties geplaatst en wordt de aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd. Bij kavel 2 en 4 is een dakkapel in de basis inbegrepen. Bij de andere woningen is een dakkapel of dakraam optioneel, dit zorgt voor veel daglicht op zolder.
+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Reageer op deze woning