window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Nieuwe dam 2 te Kerkwijk

Nieuwe dam 2, Kerkwijk

Verkocht

Kenmerken

Soort woonhuis
Bouwgrond
Garage
Nee
Tuin
Ja
Terras
Nee

Omschrijving

Heerlijk ruime woning realiseren, helemaal naar uw smaak en toch wonen in een nieuwe, prachtige omgeving? Dat is nu mogelijk! Op een prachtige locatie is op en rondom het terrein van het voormalige Raadhuis door ABB Bouwgroep een schitterend plan ontwikkeld. Project rsquo;t Raedthuys kenmerkte zich door de veelzijdigheid: transformatie van het Raadhuis, nieuwbouwwoningen en een aantal kavels. Daarvan is er nu nog slechts eacute;eacute;n beschikbaar.
De beschikbare kavel heeft een oppervlakte van 621 msup2; en is op het westen georienteerd. U heeft een eigen oprit en kunt parkeren op eigen terrein. De groenstrook met bomen voacute;oacute;r de Nieuwe Dam zorgen ervoor dat u vrij uitzicht heeft en ondanks de naastgelegen N832, u rustig kunt wonen. Deze N832 zorgt er overigens voor dat u in no-time in Zaltbommel bent, maar ook op de A2! Daardoor bent u in nog geen 20 minuten in Den Bosch.
Kerkwijk is gelegen in het buitengebied van Zaltbommel. Het centrum van Zaltbommel is in ongeveer 10 minuten te bereiken. Kerkwijk is een klein dorp met ruim 500 inwoners. Het dorp is gebouwd op een stroming die midden door de Bommelerwaard loopt en die is ontstaan langs het riviertje De Alm, dat al voor het jaar 1200 verzandde. Kenmerkend voor Kerkwijk is de hervormde kerk, die dateert uit de 11e eeuw met een Romaans Schip, Laat-Romaanse toren en Gotisch koor. De kerk heeft een houten gewelf met schilderingen uit de 15e eeuw.
De kavel koopt u vrij op naam. Dat betekent dat bijkomende kosten, zoals bijvoorbeeld BTW en notariskosten voor de levering, voor rekening van de verkoper zijn. Eenmalige financieringskosten, waaronder kosten voor de hypotheekakte komen voor rekening van koper.

+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Reageer op deze woning