€208.669
Verkocht onder voorbehoud

Kersenbuurt kavel vrijstaand A7

Kenmerken

Soort woonhuis
Bouwgrond
Bouwjaar
2021
Kamers
Slaapkamers
Woonppervlakte
Perceeloppervlakte
529 m²
Inhoud
Verdiepingen
Garage
Tuin
Ja
Terras

Omschrijving

In de Kersenbuurt in Kerkdriel worden er 5 bouwkavels aangeboden, waarvan 3 met de keuzemogelijkheid tweekapper of vrijstaand. 

De Kersenbuurt wordt als eerste fase ontwikkeld binnen het projectgebied van Kerkdriel Noord. Hier zijn verschillende soorten woningen gerealiseerd. Aan de noord- en de zuidrand zijn mogelijkheden voor het bouwen van uw eigen woning in een dorpse sfeer. Het (beeldkwaliteits)thema voor deze buurt is "Wonen in een kleurrijk dorp". Iedere straat is anders, met veel ruimte voor groen en water. De naam Kersenbuurt en de straatnamen zijn afgeleid van het voormalige grondgebruik. In de tijd dat deze grond nog in gebruik was als agrarisch grondgebied werden hier veel kersen verbouwd. 

Ligging: 

Kerkdriel heeft een centrale ligging in Nederland waardoor het goed bereikbaar en toegankelijk is. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ontsluiting via een van de belangrijkste verkeersaders in Nederland, de A2. Ook de nabijgelegen treinstations Zaltbommel en 's-Hertogenbosch zorgen ervoor dat u vanaf deze centrale plaats in Nederland overal kunt komen. In de gemeente Maasdriel zijn veel voorzieningen op het gebied van sport, recreatie en educatie. Een groot aantal hiervan bevindt zich in Kerkdriel omdat dit het grootste dorp is van de gemeente. Kinderen hoeven niet ver te fietsen voor schoolvoorzieningen. Er is een uitstekend aanbod van zowel openbare als bijzondere basisscholen. Voor het voortgezet onderwijs gaan de kinderen naar het nabijgelegen 's-Hertogenbosch of Zaltbommel.

De vrije kavels bevinden zich vooral aan de Veersteeg en de Hoorzik. De kavels zijn per direct uitgeefbaar en worden verkocht in bouwrijpe staat. De grondprijs is € 326,- p/m² exclusief btw (€ 394,46 p/m² inclusief btw). De vermelde prijzen zijn op basis van kosten koper en de grondprijzenbrief uit 2019. Elk jaar wordt de grondprijzenbrief opnieuw vastgesteld. Aan deze opgave kunnen geen rechten worden ontleend. Bij de inmeting van een perceel kunnen de werkelijke maten afwijken.


Kavel a7.1 west (vrijstaand) 653 m2 € 257.582,38 verkocht onder voorbehoud                      

Kavel a7.2 oost (vrijstaand) 529 m2 € 208.669,00 verkocht onder voorbehoud

  Lees de volledige omschrijving

Locatie

5331PM

Reageer op deze woning

Cookievoorkeuren