€409.000
Verkocht

Binnenvergt appartementen type A

Kenmerken

Soort woonhuis
Appartement
Bouwjaar
2020
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonppervlakte
107 m²
Perceeloppervlakte
Inhoud
432 m³
Verdiepingen
1
Garage
Tuin
Ja
Terras
Ja

Omschrijving

Appartement type A

Het laatste gebouw dat we bouwen in de vriendelijke nieuwe wijk De BinnenVergt wordt misschien wel het allermooiste. Het Torentje is een statig complex met 6 exclusieve appartementen gelegen aan een klein park. Qua bouwstijl doet het denken aan Villa Kakelbont, maar dan ingetogener en aanzienlijk luxer afgewerkt. Binnen heb je hier alle ruimte. Zeker als je het penthouse op de bovenste etage of de woning op de begane grond weet te bemachtigen. En buiten geniet je de weelde van twee balkons. Maar wat ook zo fijn is: je kunt het interieur nog op tal van manieren naar je hand zetten. Zo laten we in Het Torentje echt niets te wensen over. Als dat geen mooi sluitstuk is.

Er zijn drie dingen die het tot een genot maken om in dit appartement te wonen: de ruimte, de living met kamer-en-suite en de grote tuin. Je komt hier binnen via de centrale entree van de villa. De hal, met een separaat toilet, brengt je naar alle ruimtes in het appartement. Je living is groot en loopt over in een keuken die ruimte genoeg biedt voor een mooi kookeiland. Op de zuidwest hoek van het appartement heb je een grote slaapkamer, met direct daarnaast nog een kleinere. Naast de living ligt een werkkamer, die natuurlijk ook prima als strijkkamer dienst kan doen. De badkamer voorzien we standaard van een douche en een wastafel. Maar zoals gezegd kan daarvan ook worden afgeweken.
Tot slot heb je in de ruimte waar de warmtepomp staat volop plek voor de wasmachine, de droger en het opbergen van allerlei dingen. Ideaal voor spullen die je liever direct bij
de hand hebt. Voor al het andere is er op de begane grond een royale berging.

  Lees de volledige omschrijving

Locatie

5301 TL

Reageer op deze woning

Cookievoorkeuren