€239.000
Verkocht

Binnenvergt rijwoningen type A

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2020
Kamers
3
Slaapkamers
2
Woonppervlakte
96 m²
Perceeloppervlakte
89 m²
Inhoud
357 m³
Verdiepingen
Garage
Tuin
Ja
Terras

Omschrijving

De populaire, nieuwe wijk de BinnenVergt krijgt er 16 sfeervolle koopwoningen en 6 exclusieve appartementen bij! Het wordt het laatste stukje BinnenVergt dat gerealiseerd wordt. Wie hier een plekje bemachtigt, woont straks in een nieuwe wijk die helemaal af is. Vlakbij de binnenstad en toch lekker rustig. De BinnenVergt is een levendig en vriendelijk stukje Zaltbommel met allerlei typen woningen in oud- Hollandse stijl. Je vindt er woningen die klaar zijn voor de toekomst, maar die door allerlei details ook doen terugdenken aan het oude Bommel. Een wijk die haar bewoners uitnodigt om samen te komen, een fijne plek om te wonen. Voor jong en oud.

De ingang van de woningen ligt aan de Aakstraat of de Vergtweg. Parkeren kan langs de straat, maar ook op het binnenplein achter de woningen. De 16 woningen worden allemaal uitgerust met een warmteterugwininstallatie en een bodemwarmtepomp. Afhankelijk van het type hebben de woningen 2 of 3 slaapkamers en een open zolder. De invulling van de open keuken is naar eigen wens in te delen. De badkamer met douche en toilet wordt voorzien van een basisinrichting, maar daar mag je ook van afwijken.

Type A

Type A komt 5 keer voor en ligt aan de Vergtweg. De nok van deze compacte woningen is wat lager dan die van de andere woningen. De schuine kap begint al op de eerste verdieping. Hierdoor heb je op zolder wat minder ruimte, maar je living is wel bijna een meter dieper.
Beneden heb je een open keuken aan de straatzijde en prettig grote ramen in de woonkamer aan de tuinzijde. In de vaste kast onder de trap staat de bodemwarmtepomp en de WTW installatie.
Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers en een badkamer, die we standaard voorzien van een douche, een wastafel en een toilet. De bergzolder van dit type bereik je via een vaste trap.

Bouwnummer 1 € 247.500,- v.o.n.

Bouwnummer 2 € 239.000,- v.o.n.

Bouwnummer 3 € 239.000,- v.o.n.

Bouwnummer 4 € 239.000,- v.o.n. 

Bouwnummer 5 € 245.000,- v.o.n. 

  Lees de volledige omschrijving

Locatie

5301 TL

Reageer op deze woning

Cookievoorkeuren