€495.000
Verkocht

Binnenvergt vrijstaand type D

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2020
Kamers
6
Slaapkamers
5
Woonppervlakte
153 m²
Perceeloppervlakte
249 m²
Inhoud
654 m³
Verdiepingen
Garage
Nee
Tuin
Ja
Terras

Omschrijving

De populaire, nieuwe wijk de BinnenVergt krijgt er 16 sfeervolle koopwoningen en 6 exclusieve appartementen bij! Het wordt het laatste stukje BinnenVergt dat gerealiseerd wordt. Wie hier een plekje bemachtigt, woont straks in een nieuwe wijk die helemaal af is. Vlakbij de binnenstad en toch lekker rustig. De BinnenVergt is een levendig en vriendelijk stukje Zaltbommel met allerlei typen woningen in oud- Hollandse stijl. Je vindt er woningen die klaar zijn voor de toekomst, maar die door allerlei details ook doen terugdenken aan het oude Bommel. Een wijk die haar bewoners uitnodigt om samen te komen, een fijne plek om te wonen. Voor jong en oud.

De ingang van de woningen ligt aan de Aakstraat of de Vergtweg. Parkeren kan langs de straat, maar ook op het binnenplein achter de woningen. De 16 woningen worden allemaal uitgerust met een warmteterugwininstallatie en een bodemwarmtepomp. Afhankelijk van het type hebben de woningen 2 of 3 slaapkamers en een open zolder. De invulling van de open keuken is naar eigen wens in te delen. De badkamer met douche en toilet wordt voorzien van een basisinrichting, maar daar mag je ook van afwijken.

Type D

Dit is een van de 2 vrijstaande woningen in dit stukje BinnenVergt. Deze statige witte woning ligt op de hoek met de ingang aan de Aakstraat. Heerlijk van dit Type is de ruimte binnen, maar ook de grote tuin op het westen. Bovendien kun je de auto hier op je eigen oprit parkeren.
De living heeft ramen aan alle kanten en oogt daardoor prettig ruimtelijk. De zijaanbouw maakt de ruimte bijzonder en het beschikbare oppervlak groot. Qua indeling kun je alle kanten uit. Er is zelfs ruimte voor een fraai kookeiland. Op de eerste verdieping biedt deze woning drie slaapkamers, één grote en twee kleinere. Daarnaast heb je op deze verdieping een separaat toilet op de gang en een badkamer die we standaard voorzien van een bad en een wastafel. Op zolder herbergt Type D nog eens twee kamers, allebei met een raam. Daarnaast staat hier de WTW-installatie. Je kunt op zolder een dakkapel laten maken. Bijvoorbeeld als je een ruimte wilt gebruiken als extra slaapkamer. Tot slot heeft deze woning, net als alle andere typen, een berging in de tuin.

  Lees de volledige omschrijving

Locatie

5301 TL

Reageer op deze woning

Cookievoorkeuren