€219.000
Verkocht

Jip en Jannekelaan type A

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2020
Kamers
3
Slaapkamers
2
Woonppervlakte
86 m²
Perceeloppervlakte
83 m²
Inhoud
360 m³
Verdiepingen
2
Garage
Tuin
Ja
Terras

Omschrijving

Nieuwbouwproject WaluweRing

19 duurzame koopwoningen!

WaluweRing ligt aan de zuidoostelijke rand van Zaltbommel in de wijk De Waluwe. Het fijne van wonen in WaluweRing is dat je er woont in een comfortabel, energieneutraal huis dat klaar is voor de toekomst. In een ruim opgezette, kindvriendelijke wijk, compleet met een eigen winkelcentrum ‘De Portage’ en parkeiland met grote speeltuin én dan ook nog eens midden in Nederland vlakbij de A2 en NS-station! Wat wil je nog meer?

Alle woningen in WaluweRing krijgen een stoere architectuur en worden energieneutraal! Daarnaast worden alle woningen voorzien van een warmtepomp, die op een duurzame manier zorgt voor warm water en het verwarmen of koelen van je huis, daardoor zijn de woningen gasloos! Als je wilt kan er zelfs een Nul-op-de-Meterwoning (of kortweg NOM-woning) van gemaakt worden, zodat je in één keer klaar bent voor een duurzame toekomst. Voor deze optie kan gekozen worden in het meerwerkproces. Een NOM-woning betekent dat je onder andere extra zonnepanelen krijgt waarmee je ook genoeg energie kunt opwekken voor alle apparatuur in huis.

De woningen worden onderverdeeld in 4 types. Type A (Jip), B (Janneke), C (Takkie) en D (Siepie). De straatnamen in de wijk waar WaluweRing wordt gebouwd, zijn geïnspireerd op de wereld van Fiep Westendorp, een van de Nederlands bekendste illustratrices. Wist je dat haar wieg in Zaltbommel stond? In de WaluweRing woon je straks aan de Jip en Jannekelaan. Door een subtiel detail in de gevels van de woningen wordt dat in één oogopslag duidelijk.

Koopsom Type A: € 219.000,- v.o.n.

Koopsom Type B: € 239.000.- v.o.n.

Koopsom Type C: € 328.000,- v.o.n.

Koopsom Type D: € 285.000,- v.o.n.

Type A hoekwoning Jip:

Dit type komt maar 1 keer voor in het plan en ligt op de hoek naast type Takkie. De woning heeft een brede entree met toilet. Van hieruit kom je in een open keuken met ruime trapkast en een tuingerichte woonkamer. De kamerhoge ramen achter zorgen voor maximale lichtinval en een mooi uitzicht op de tuin op het noordwesten.

Op de eerste verdieping heeft Jip twee grote slaapkamers, een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. Tussen de slaapkamers ligt de badkamer, standaard uitgerust met wastafel en toilet. Optioneel kun je kiezen voor een andere inrichting met bijvoorbeeld een toilet.

De tweede verdieping is middels een vaste trap bereikbaar. Dit betreft een open zolder met ruimte voor het witgoed.

De tuin beschikt over een vrijstaande berging.

  Lees de volledige omschrijving

Locatie

5302 TK

Reageer op deze woning

Cookievoorkeuren