€239.000
Verkocht

Jip en Jannekelaan type B

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2020
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonppervlakte
93 m²
Perceeloppervlakte
88 m²
Inhoud
365 m³
Verdiepingen
2
Garage
Tuin
Ja
Terras

Omschrijving

Nieuwbouwproject WaluweRing

19 duurzame koopwoningen!

WaluweRing ligt aan de zuidoostelijke rand van Zaltbommel in de wijk De Waluwe. Het fijne van wonen in WaluweRing is dat je er woont in een comfortabel, energieneutraal huis dat klaar is voor de toekomst. In een ruim opgezette, kindvriendelijke wijk, compleet met een eigen winkelcentrum ‘De Portage’ en parkeiland met grote speeltuin én dan ook nog eens midden in Nederland vlakbij de A2 en NS-station! Wat wil je nog meer?

Alle woningen in WaluweRing krijgen een stoere architectuur en worden energieneutraal! Daarnaast worden alle woningen voorzien van een warmtepomp, die op een duurzame manier zorgt voor warm water en het verwarmen of koelen van je huis, daardoor zijn de woningen gasloos! Als je wilt kan er zelfs een Nul-op-de-Meterwoning (of kortweg NOM-woning) van gemaakt worden, zodat je in één keer klaar bent voor een duurzame toekomst. Voor deze optie kan gekozen worden in het meerwerkproces. Een NOM-woning betekent dat je onder andere extra zonnepanelen krijgt waarmee je ook genoeg energie kunt opwekken voor alle apparatuur in huis.

De woningen worden onderverdeeld in 4 types. Type A (Jip), B (Janneke), C (Takkie) en D (Siepie). De straatnamen in de wijk waar WaluweRing wordt gebouwd, zijn geïnspireerd op de wereld van Fiep Westendorp, een van de Nederlands bekendste illustratrices. Wist je dat haar wieg in Zaltbommel stond? In de WaluweRing woon je straks aan de Jip en Jannekelaan. Door een subtiel detail in de gevels van de woningen wordt dat in één oogopslag duidelijk.

Koopsom Type A: € 219.000,- v.o.n.

Koopsom Type B: € 239.000.- v.o.n.

Koopsom Type C: € 328.000,- v.o.n.

Koopsom Type D: € 285.000,- v.o.n.

Type B rijwoning Janneke:
Er zijn 14 rijwoningen type Janneke. Deze hebben dezelfde leefruimte als type Jip, maar de indeling wijkt iets af. Deze woning heeft een afgesloten hal voorzien van toilet, meterkast en technische kast. Hiervandaan is de ruime, tuingerichte woonkamer toegankelijk met open keuken aan de voorzijde. Aan de achterzijde zijn ook kamerhoge ramen aanwezig voor maximale lichtinval en een mooi uitzicht op je tuin.
Op de eerste verdieping heeft Janneke 3 slaapkamers, een aan de achterzijde en twee aan de voorzijde. Tussen de slaapkamers ligt de badkamer, standaard uitgerust met wastafel en toilet. Optioneel kun je kiezen voor een andere inrichting met bijvoorbeeld een toilet.
De tweede verdieping is middels een vaste trap bereikbaar. Dit betreft een open zolder met ruimte voor het witgoed.
De tuin beschikt over een vrijstaande berging.

  Lees de volledige omschrijving

Locatie

5302 TK

Reageer op deze woning

Cookievoorkeuren