€299.000
Verkocht

Jip en Jannekelaan type B

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2021
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonppervlakte
129 m²
Perceeloppervlakte
116 m²
Inhoud
504 m³
Verdiepingen
2
Garage
Tuin
Ja
Terras

Omschrijving

Nieuwbouwproject WaluweRing fase 2

9 duurzame koopwoningen!

De inschrijftermijn is van 18 september 2020 tot 16 oktober 2020 voor 10.00 uur. Om in aanmerking te komen voor deze woningen dient u ingeschreven te staan op de algemene wachtlijst van de gemeente Zaltbommel. Staat u nog niet op deze lijst, kunt u dit alsnog doen via de gemeente site zaltbommel.nl

WaluweRing fase II komt te liggen aan de zuidoostelijke rand van Zaltbommel in de nieuwe wijk De Waluwe. Fase II bestaat uit 38 nieuwe woningen, waarvan 9 koopwoningen. Ze krijgen net als de woningen uit de eerste fase een stoere architectuur en zijn met oog voor detail ontworpen. Bovendien worden ze energieneutraal dankzij zonnepanelen op het dak en een warmtepomp. Als je wilt, kun je bijna een nul-op-de-meterwoning van je nieuwe thuis maken. Je bent dan in één klap klaar voor een duurzame toekomst.

Het fijne van wonen in WaluweRing is dat je er woont in een ruim opgezet, comfortabel en energieneutraal huis dat klaar is voor de toekomst. In een kindvriendelijke wijk, compleet met een eigen winkelcentrum en parkeiland. En dan ook nog eens midden in Nederland, want WaluweRing ligt dicht bij de A2. Vanuit WaluweRing ben je zo uit en thuis. Bovendien zit je op maar tien fietsminuten van de oude vesting en sta je in een mum van tijd in de uitgestrekte Bommelerwaard. Wie een woning in WaluweRing weet te veroveren, heeft het goed voor elkaar.

De woningen worden onderverdeeld in 2 types: type A (8 rijwoningen) en type B (1 hoekwoning). De straatnamen in de wijk waar WaluweRing wordt gebouwd, zijn geïnspireerd op de wereld van Fiep Westendorp, een van de Nederlands bekendste illustratrices. Wist je dat haar wieg in Zaltbommel stond? In de WaluweRing woon je straks aan de Jip en Jannekelaan.

Indeling type B (bouwnummer 40):

De steegwoning komt in dit plandeel één keer voor. Het is de ruimste van alle negen woningen, dankzij de extra brede opzet en drie volledige woonlagen. Je hebt hier een praktische vierkante living van maar liefst 5,44 meter breed die op allerlei manieren in te delen is.

Bij de steegwoning kom je binnen via een ruime entree met toilet. Van daaruit stap je in de open keuken, die overgaat in de brede living met kamerhoge ramen aan de tuinzijde. Op de eerste verdieping profiteer je ook van extra ruimte. Je hebt hier twee riante slaapkamers en een kleinere kamer. Deze laatste zou je prima als kleed- en strijkruimte kunnen gebruiken, maar ook als baby- of werkkamer bijvoorbeeld. Net als bij de rijwoningen heb je bij dit type een badkamer met standaard een wastafel, douche en extra toilet. Optioneel kun je echter ook voor een andere inrichting kiezen. Door het platte dak heeft de steegwoning een volwaardige, langgerekte extra kamer op zolder, waar je met gemak twee kamers van kunt maken.

Leuk aan de steegwoning is dat je op zolder een dakterras hebt van ruim 13 m2. Plek genoeg dus om samen in alle rust van de avondzon te genieten. De achtertuin van deze woning ligt op het noordwesten en is breder dan de andere tuinen in de rij. Achter in de tuin staat een berging.

 

  Lees de volledige omschrijving

Locatie

5302 TK

Reageer op deze woning

Cookievoorkeuren