€328.000
Verkocht

Jip en Jannekelaan type C

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2020
Kamers
6
Slaapkamers
4
Woonppervlakte
122 m²
Perceeloppervlakte
117 m²
Inhoud
511 m³
Verdiepingen
2
Garage
Tuin
Ja
Terras

Omschrijving

Nieuwbouwproject WaluweRing

19 duurzame koopwoningen!

WaluweRing ligt aan de zuidoostelijke rand van Zaltbommel in de wijk De Waluwe. Het fijne van wonen in WaluweRing is dat je er woont in een comfortabel, energieneutraal huis dat klaar is voor de toekomst. In een ruim opgezette, kindvriendelijke wijk, compleet met een eigen winkelcentrum ‘De Portage’ en parkeiland met grote speeltuin én dan ook nog eens midden in Nederland vlakbij de A2 en NS-station! Wat wil je nog meer?

Alle woningen in WaluweRing krijgen een stoere architectuur en worden energieneutraal! Daarnaast worden alle woningen voorzien van een warmtepomp, die op een duurzame manier zorgt voor warm water en het verwarmen of koelen van je huis, daardoor zijn de woningen gasloos! Als je wilt kan er zelfs een Nul-op-de-Meterwoning (of kortweg NOM-woning) van gemaakt worden, zodat je in één keer klaar bent voor een duurzame toekomst. Voor deze optie kan gekozen worden in het meerwerkproces. Een NOM-woning betekent dat je onder andere extra zonnepanelen krijgt waarmee je ook genoeg energie kunt opwekken voor alle apparatuur in huis.

De woningen worden onderverdeeld in 4 types. Type A (Jip), B (Janneke), C (Takkie) en D (Siepie). De straatnamen in de wijk waar WaluweRing wordt gebouwd, zijn geïnspireerd op de wereld van Fiep Westendorp, een van de Nederlands bekendste illustratrices. Wist je dat haar wieg in Zaltbommel stond? In de WaluweRing woon je straks aan de Jip en Jannekelaan. Door een subtiel detail in de gevels van de woningen wordt dat in één oogopslag duidelijk.

Koopsom Type A: € 219.000,- v.o.n.

Koopsom Type B: € 239.000.- v.o.n.

Koopsom Type C: € 328.000,- v.o.n.

Koopsom Type D: € 285.000,- v.o.n.

Type C torenwoning Takkie:

Dit type woning komt 2 keer voor. De indeling van beide torenwoningen is hetzelfde, maar gespiegeld. Het zijn de grootste woningen in het plan, dankzij 3 volledige woonlagen en de opmerkelijke uitbouw aan de zijkant.

Bij torenwoning Takkie kom je binnen via ene brede entree met toilet en meterkast. Van daaruit bevindt zich de open keuken, die overgaat in de brede woonkamer met kamerhoge ramen aan de tuinzijde. Door de extra ruimte aan de zijkant heb je hier tal van indelingsmogelijkheden.

Op de eerste verdieping profiteer je van diezelfde extra ruimte. Dit keer bij de grootste slaapkamer aan de achterzijde. Ook hier tal van mogelijkheden met deze ruimte. De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde. Tussen de slaapkamers ligt de badkamer voorzien van wastafel, douche en optioneel een tweede toilet.

Op de tweede verdieping heeft deze woning door het platte dak 2 volwaardige extra kamers op zolder. Tevens bevindt zich hier een ruimte voor o.a. het witgoed.

De achtertuin van deze woning is minder diep dan die van de andere woningen, maar in ruil daarvoor heb je een voor- en zijtuin. Achter in de tuin staat zoals bij elke woning in WaluweRing een berging.

  Lees de volledige omschrijving

Locatie

5302 TK

Reageer op deze woning

Cookievoorkeuren