€345.000
Verkocht

Waluwe III fase 3 tweekappers levensloopbestendig type E

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2019
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonppervlakte
145 m²
Perceeloppervlakte
Inhoud
557 m³
Verdiepingen
2
Garage
Nee
Tuin
Ja
Terras
Ja

Omschrijving

Nieuwbouwproject Waluwe III Zaltbommel

Annie M.G. Schmidthof

Van Wanrooij realiseert 38 woningen in fase 3 Waluwe Zaltbommel. 

Als je Zaltbommel binnenrijdt dan rij je meteen de Waluwe binnen. Deze nieuwe wijk is ruim opgezet met aan de westkant een groot parkeiland waar ruimte is om te spelen en tot rust te komen. Vanuit de Waluwe kun je alle kanten op; het stadscentrum van Zaltbommel is op fietsafstand, de A2 om de hoek én op slechts 500 m van huis kun je al boodschappen doen.

De woningen in fase 3 zijn gelegen aan de Dick van Tussenbroekhof, de Fiep van Westendorplaan en het Annie M.G. Schmidthof. De tuinen zijn erg ruim qua opzet. De woningen bieden voor ieder wat wils. Hoek- en tussenwoningen voor starters, ruime tweekappers voor de doorstromer en mooie levensloopbestendige woningen voor de medior en senior.

8 Tweekappers type E

Een levensloopbestendige woning is voorbereid op iedere fase van uw leven. Door de grote begane grond, met net even die extra ruimtes, is het mogelijk om een kantoor aan huis te hebben, een aparte speelkamer voor de kinderen of om beneden te slapen. De badkamer kan zowel beneden als boven worden gemaakt of zelfs allebei. De woning wordt gebouwd van duurzame materialen en met PV-panelen op het dak voor een lage energierekening. Dit alles maakt de woning klaar voor de toekomst.

Type E, bouwnummers 21 t/m 24 en 63 t/m 66 zijn flexibel in te delen levensloopbestendige woningen: welke indeling past bij u: kantoorruimte met eigen entree, een extra speelkamer of een slaap- en badkamer op de begane grond? Standaard is deze woning voorzien van een slaapkamer, badkamer en berging beneden. De woonkamer en keuken zijn kosteloos te spiegelen indien gewenst. Standaard bevindt de keuken zich aan de tuinzijde. De verdieping is voorzien van twee slaapkamers en een separate bergruimte. De mogelijkheid bestaat om een extra slaapkamer en/of tweede badkamer te creëren. Boven de verdieping is een bergzolder aanwezig, deze is middels een vlizotrap bereikbaar.

  Lees de volledige omschrijving

Locatie

5302

Reageer op deze woning

Cookievoorkeuren