€357.500
Verkocht

Waluwe III fase 3 tweekappers type F

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2019
Kamers
5
Slaapkamers
4
Woonppervlakte
152 m²
Perceeloppervlakte
Inhoud
653 m³
Verdiepingen
2
Garage
Ja
Tuin
Ja
Terras
Ja

Omschrijving

Nieuwbouwproject Waluwe III Zaltbommel

Annie M.G. Schmidthof

Van Wanrooij realiseert 38 woningen in fase 3 Waluwe Zaltbommel.

De woningen in fase 3 zijn gelegen aan de Dick van Tussenbroekhof, de Fiep Westendorplaan en het Annie M.G. Schmidthof. De tuinen zijn erg ruim qua opzet. De woningen bieden voor ieder wat wils. Hoek- en tussenwoningen voor starters, ruime tweekappers voor de doorstromer en mooie levensloopbestendige woningen voor de medior en senior.

8 Twee-onder-een kapwoningen type F en F1
Type F, bouwnummer 19, 26, 61 en 68 kenmerken zich door de chique Franse balkons aan de voorzijde op de 1e verdieping. Type F1, bouwnummer 20, 25, 62 en 67 hebben een erker op de begane grond aan de voorzijde. Het is bij beide types mogelijk de 'standaard' indeling volledig te spiegelen. De keuken bevindt zich aan de voorzijde, maar wil je liever de keuken aan de achterzijde, dat kan! Dit is een gratis keuze! Dat geldt ook voor de bovenverdieping, de indeling op de 1e verdieping is ook kosteloos te spiegelen!

Het is een ideale gezinswoning in een sfeervolle eigentijdse architectuur met een beukmaat van 6,0 meter. De woningen zijn voorzien van garage, eigen parkeergelegenheid en openslaande tuindeuren aan de achterzijde! Op de verdieping ligt een badkamer met ligbad, douche en wastafel en een separaat toilet. De zolderverdieping betreft een ruime, vrij indeelbare verdieping met volop mogelijkheden! De woningen zijn extra duurzaam, met een EPC waarde van 0, de woningen wekken evenveel energie op als dat ze verbruiken.
Kortom, een ideale gezinswoning met vele opties en uitbreidingsmogelijkheden!

  Lees de volledige omschrijving

Locatie

5302

Reageer op deze woning

Cookievoorkeuren