€267.500
Verkocht

Waluwe III fase 4 hoekwoning type G en J

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2020
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonppervlakte
119 m²
Perceeloppervlakte
185 m²
Inhoud
460 m³
Verdiepingen
2
Garage
Nee
Tuin
Ja
Terras

Omschrijving

Nieuwbouwproject Waluwe III Zaltbommel

Fase 4

Deze fase biedt in totaal 26 woningen met vier tweekappers, vier seniorenwoningen en 18 rij- en hoekwoningen. De woningen in fase 4 zijn gelegen aan de Fiep Westendorplaan en Burgemeester Wilminkhof. De tuinen zijn erg ruim qua opzet. De woningen bieden voor ieder wat wils. Hoek- en tussenwoningen voor starters, ruime tweekappers voor de doorstromer en mooie levensloopbestendige woningen voor de medior en senior.

Ligging: 

Als je Zaltbommel binnenrijdt dan rij je meteen de Waluwe binnen. Deze nieuwe wijk is ruim opgezet met aan de westkant een groot parkeiland waar ruimte is om te spelen en tot rust te komen. Vanuit de Waluwe kun je alle kanten op; het stadscentrum van Zaltbommel is op fietsafstand, de A2 om de hoek én op slechts 500 m van huis kun je al boodschappen doen.

Type G, bouwnummer 69, 86
Type J, bouwnummer 77, 78 (met dwarskap)

Let op! De type G en J woningen die worden aangeboden in fase 4 zijn niet voorzien van garage!

Dit type woning is een perfecte woning voor starters of gezinnen. De woningen hebben standaard 3 slaapkamers op de verdieping, maar hier zou ook gekozen kunnen worden voor 2. De open zolderverdieping is naar wens op te delen in 2 kamers, wat inhoudt dat er 5 kamers mogelijk zijn in dit type woning!
De woningen zijn extra duurzaam, met een EPC waarde van 0.
Kortom, een ideale gezinswoning met vele opties en uitbreidingsmogelijkheden!

  Lees de volledige omschrijving

Locatie

5302 TE

Reageer op deze woning

Cookievoorkeuren