€309.500

Waluwe III fase 5 Hoekwoning Type E

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2020
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonppervlakte
143 m²
Perceeloppervlakte
131 m²
Inhoud
603 m³
Verdiepingen
2
Garage
Tuin
Ja
Terras

Omschrijving

Nieuwbouwproject Waluwe III Zaltbommel

Fase 5

Hoekwoning Type E (3 lagen plat)

Dit type is afwijkend van de andere types in de rij en heeft een fraai detail zoals een grote raampartij in de hoek. Het is mogelijk om maar liefst 5 slaapkamers te creeren in deze woning! 

Deze fase biedt in totaal 13 woningen met 11 rijwoningen en 2 hoekwoningen (type A, B, C, D en E). De woningen zijn gelegen aan de Hoge weg/Jip en Jannekelaan, De tuinen liggen op het westen, waardoor je hier heerlijk kunt genieten van de avondzon. De woningen zijn uitermate geschikt voor starters, maar ook voor gezinnen! Het plan biedt woningen met fraaie architectuur voorzien van sfeervolle details in verschillende uitvoeringen. Voorbereid op de toekomst, GASLOOS en EPC waarde 0. Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden bij alle types, zoals een uitbouw van 1,2 of 2,4 meter, openslaande tuindeuren of schuifpui, etc.

Zaltbommel heeft een knusse stadse allure en ligt in de Bommelerwaard, provincie Gelderland. Door de gunstige ligging in het hart van Nederland biedt deze stad goede woon-en werkmogelijkheden, voorzieningen en ontspanning.

De rust van het buitengebied en de centrumfunctie maken deze gemeente tot een compleet en zeer afwisselend geheel. Gemeente Zaltbommel telt 25.000 inwoners; de stad Zaltbommel 12.400 inwoners. Het is hier uitstekend wonen.
Zaltbommel is een levendige vestingstad met zijn mooie gevels, oude stadswallen en de beroemde Bommelse Toren van de Sint Maartenskerk. Het knusse centrum biedt gezelligheid met zijn cafetjes en diverse restaurtants, waar je leuk kunt borrelen en lekker kunt eten. Tevens vind je in de binnenstad allerlei winkels. Zaltbommel beschikt over een ruim opleidingsaanbod.
Naast het basisonderwijs zijn diverse vormen van voortgezet onderwijs aanwezig. Voor rust en natuur is de Waal met zijn rivierdijken dichtbij. Ook liggen er mooie, karakteristieke dorpjes in de directe omgeving. Goed bereikbaar dankzij de nabijheid van de rijkswegen A15 en A2 ligt Zaltbommel heel centraal. Er zijn uitstekende verbindingen richting noord/zuid (Utrecht - Den Bosch) en oost/west (Arnhem/Nijmegen - Rotterdam). Hetzelfde geldt voor het openbaar vervoer; het NS-station Zaltbommel ligt aan het spoor naar Utrecht en Den Bosch. Verder zijn er buurtbussen, een regiotaxi en veerdiensten over de Waal en de Maas.
Waluwe ligt dichtbij de snelweg, dus je bent snel thuis en ook snel onderweg.

De inschrijftermijn is van 18 juli tot 22 augustus 2019 voor 16.00 uur. Om in aanmerking te komen voor deze woningen dient u ingeschreven te staan op de algemene wachtlijst van de gemeente Zaltbommel. Staat u nog niet op deze lijst, kunt u dit alsnog doen via de gemeente site zaltbommel.nl

  Lees de volledige omschrijving

Locatie

5302 TJ

Reageer op deze woning

Cookievoorkeuren