€259.500
Verkocht

Waluwe III fase tussenwoningen type I

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2019
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonppervlakte
122 m²
Perceeloppervlakte
Inhoud
448 m³
Verdiepingen
2
Garage
Nee
Tuin
Ja
Terras
Ja

Omschrijving

Nieuwbouwproject Waluwe III Zaltbommel

Annie M.G. Schmidthof

Van Wanrooij realiseert 38 woningen in fase 3 Waluwe Zaltbommel. 

Als je Zaltbommel binnenrijdt dan rij je meteen de Waluwe binnen. Deze nieuwe wijk is ruim opgezet met aan de westkant een groot parkeiland waar ruimte is om te spelen en tot rust te komen. Vanuit de Waluwe kun je alle kanten op; het stadscentrum van Zaltbommel is op fietsafstand, de A2 om de hoek én op slechts 500 m van huis kun je al boodschappen doen.

De woningen in fase 3 zijn gelegen aan de Dick van Tussenbroekhof, de Fiep van Westendorplaan en het Annie M.G. Schmidthof. De tuinen zijn erg ruim qua opzet. De woningen bieden voor ieder wat wils. Hoek- en tussenwoningen voor starters, ruime tweekappers voor de doorstromer en mooie levensloopbestendige woningen voor de medior en senior.

5 Rijwoningen type I

Type I, bouwnummer 29, 33, 37, 40 en 46

Dit type woning zijn de witte tussenwoningen met topgevel dat voor een prachtig plaatje zorgt, maar ook een ruime zolder! De begane grond is standaard voorzien van vloerverwarming. De woningen hebben standaard 3 slaapkamers op de verdieping, maar hier zou ook gekozen kunnen worden voor 2. De open zolderverdieping is naar wens op te delen in 2 kamers, wat inhoudt dat er 5 kamers mogelijk zijn in dit type woning! De woningen zijn extra duurzaam, met een EPC waarde van 0, de woningen wekken evenveel energie op als dat ze verbruiken.

Kortom, een ideale gezinswoning met vele opties en uitbreidingsmogelijkheden!

Zaltbommel heeft een knusse stadse allure en ligt in de Bommelerwaard, provincie Gelderland. Door de gunstige ligging in het hart van Nederland biedt deze stad goede woon-en werkmogelijkheden, voorzieningen en ontspanning.

  Lees de volledige omschrijving

Locatie

5302

Reageer op deze woning

Cookievoorkeuren