window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Slotshof 30 te Gameren

Slotshof 30, Gameren

Verhuurd

Kenmerken

Soort woonhuis
Appartement
Bouwjaar
2012
Kamers
3
Slaapkamers
2
Woonoppervlakte
95 m²
Inhoud
270 m³
Garage
Nee
Tuin
Nee
Terras
Nee

Omschrijving

PRACHTIG GELEGEN 3-KAMER APPARTEMENT MET ZONNIG BALKON OP DE 1E VERDIEPING IN APPARTEMENTENCOMPLEX DE SLOTSHOF


Aan de voet van de Waalbandijk in Gameren staat dit in 2012 gebouwde sfeervolle appartementencomplex ‘De Slotshof’. Een complex bestaande uit 42 huur- en koopappartementen (voor doelgroep 55+) dat een mooi geheel vormt met het zorgcentrum ’t Slot. Het complex is gelegen in een rustige, landelijke omgeving en het te huur aangeboden appartement bevindt zich op de 1e Verdieping. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, balkon op het zuiden, 2 slaapkamers en een badkamer. Het complex ‘De Slotshof’ heeft een centrale entreeruimte en een atrium. Tevens is er een gezamenlijke ontmoetingsruimte voor allerlei activiteiten. Onder de ontmoetingsruimte is per lift een afgesloten kelder met de berging bereikbaar. De woonoppervlakte bedraagt 95 m2 en de oppervlakte van de berging bedraagt 5 m2. De inhoud is circa 270 m3.


Indeling: Vanuit het atrium is via de lift/trap naar de 1e verdieping de eigen entree bereikbaar naar de hal van het appartement. Allereerst biedt de hal toegang tot het toilet, de meterkast en aansluitend de ruime woonkamer (circa 40 m2) met uitzicht op groen aan de achterzijde van het complex. De open keuken met diverse inbouwapparatuur bevindt zich aan de zijde van het atrium. Vanuit de keuken is een bergruimte toegankelijk met warmte-terug-wininstallatie. Terug in de hal zijn 2 slaapkamers bereikbaar, waarvan de grote slaapkamer net als de woonkamer toegang biedt tot het balkon. Vanuit deze slaapkamer is ook de badkamer bereikbaar. De geheel betegelde badkamer die zowel vanuit de hal als de grote slaapkamer toegankelijk is, is voorzien van toilet, douche, vaste wastafel en witgoedaansluitingen.


Overig: Dankzij een warmteterugwinningsinstallatie en een duurzaam verwarming/koelsysteem is het appartement altijd aangenaam op temperatuur. Rondom het complex is voldoende parkeerruimte aanwezig. Er is een huisartsenpraktijk, een apotheek, fysiotherapeut en restaurant, allemaal binnen handbereik.


Huurprijs: € 1.400,- inclusief VvE servicekosten, exclusief gas/water/licht.


Huurperiode: minimaal 1 jaar


Waarborgsom: € 2.800,-


Aanvaarding: per 1 november 2022

+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Reageer op deze woning