window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Thijs de Torenwachterstraat type B fase 2 2 te Zaltbommel

Thijs de Torenwachterstraat type B fase 2 2, Zaltbommel

Verkocht

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2018
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonoppervlakte
152 m²
Inhoud
653 m³
Garage
Ja
Tuin
Ja
Terras
Nee

Omschrijving

VERKOCHT!
Wegens de succesvolle verkoop van de acht woningen aan de zuidzijde van de Thijs de Torenwachterstraat in Zaltbommel worden er nogmaals acht woningen in verkoop gebracht, FASE 2! De woningen zijn vergelijkbaar met de woningtypen in de vorige fase en zullen aan de overzijde van de straat komen te liggen aan de noordzijde.
De woningen liggen aan de ruim opgezette Thijs de Torenwachterstraat. Fase 2 biedt 4 royale tweekappers en 4 levensloopbestendige woningen.
Type A, bouwnummer 9 en 16 kenmerken zich door de chique Franse balkons aan de voorzijde op de 1e verdieping. Type B, bouwnummer 10 en 15 kenmerken zich door de erker aan de voorzijde op de begane grond.
Zowel bij type A als type B is het mogelijk de 'standaard' indeling volledig te spiegelen. De keuken bevindt zich aan de voorzijde, maar wil je liever de keuken aan de achterzijde, dat kan! Dit is een gratis keuze! Dat geldt ook voor de bovenverdieping, de indeling op de 1e verdieping is ook kosteloos te spiegelen!
Het is een ideale gezinswoning in een sfeervolle eigentijdse architectuur met een beukmaat van 6,0 meter. De woningen zijn voorzien van garage, eigen parkeergelegenheid, een achtertuin op het zuiden en openslaande tuindeuren aan de achterzijde! Op de verdieping ligt een badkamer met ligbad, douche en wastafel en een separaat toilet. De zolderverdieping betreft een ruime, vrij indeelbare verdieping met volop mogelijkheden! De woningen zijn extra duurzaam, met een EPC waarde van 0, de woningen wekken evenveel energie op als dat ze verbruiken. Kortom, een ideale gezinswoning met vele opties en uitbreidingsmogelijkheden!

+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Reageer op deze woning