window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Thijs de torenwachterstraat type c fase 2 te Zaltbommel

Thijs de torenwachterstraat type c fase 2, Zaltbommel

Verkocht

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2018
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonoppervlakte
145 m²
Inhoud
557 m³
Garage
Nee
Tuin
Ja
Terras
Nee

Omschrijving

VERKOCHTWegens de succesvolle verkoop van de acht woningen aan de zuidzijde van de Thijs de Torenwachterstraat in Zaltbommel worden er nogmaals acht woningen in verkoop gebracht, FASE 2! De woningen zijn vergelijkbaar met de woningtypen in de vorige fase en zullen aan de overzijde van de straat komen te liggen aan de noordzijde.
De woningen liggen aan de ruim opgezette Thijs de Torenwachterstraat. Fase 2 biedt 4 royale tweekappers en 4 levensloopbestendige woningen.
Een levensloopbestendige woning is voorbereid op iedere fase van uw leven. Door de grote begane grond, met net even die extra ruimtes, is het mogelijk om een kantoor aan huis te hebben, een aparte speelkamer voor de kinderen of om beneden te slapen. De badkamer kan zowel beneden als boven worden gemaakt of zelfs allebei. De woning wordt gebouwd van duurzame materialen en met PV-panelen op het dak voor een lage energierekening. Dit alles maakt de woning klaar voor de toekomst.
Type C, bouwnummers 11 t/m 14 zijn flexibel in te delen levensloopbestendige woningen: welke indeling past bij u: kantoorruimte met eigen entree, een extra speelkamer of een slaap- en badkamer op de begane grond? Standaard is deze woning voorzien van een slaapkamer, badkamer en berging beneden. De woonkamer en keuken zijn kosteloos te spiegelen indien gewenst. Standaard bevindt de keuken zich aan de tuinzijde. De verdieping is voorzien van twee slaapkamers en een separate bergruimte. De mogelijkheid bestaat om een extra slaapkamer en/of tweede badkamer te creeren. Boven de verdieping is een bergzolder aanwezig, deze is middels een vlizotrap bereikbaar.

+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Reageer op deze woning