window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Tweekapper type D

Tweekapper type D, Bruchem

€565.000

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2025
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonoppervlakte
142 m²
Perceeloppervlakte
262 m²
Inhoud
616 m³
Verdiepingen
2
Garage
Ja
Tuin
Ja
Terras
Ja

Omschrijving

KRANGSTRAAT BRUCHEM

Tweekapper Type D

Inschrijven voor dit project is helaas niet meer mogelijk. Wij verwachten op korte termijn uitsluitsel te krijgen over de toewijzing.

Tussen Bruchem en Zaltbommel realiseert Van Wanrooij op een voormalig boerenerf aan de Krangstraat een karakteristiek woningproject. In een fraaie, groene oase worden 35 koopwoningen en 14 huurwoningen ontwikkeld. De uitstraling van dit woningproject sluit perfect aan bij het verleden van dit gebied en bij de landelijke omgeving. 

Heerlijk landelijk wonen te midden van het fraaie groen van de Bommelerwaard en toch vlakbij alle voorzieningen. Binnen enkele minuten ben je in het centrum van Zaltbommel voor alle dagelijkse boodschappen. In Bruchem en Zaltbommel is voldoende keus in (basis)scholen. Door de nabijheid van de A2 ben je ook zo in zowel Utrecht als Den Bosch. Hetzelfde geldt voor degenen die gebruik maken van het openbaar vervoer. Het NS-station Zaltbommel ligt aan het spoor naar Utrecht en Den Bosch.

Deze nieuwbouwwoning biedt je optimaal wooncomfort.
Of je hier nu samen met je partner gaat wonen, met jonge kinderen of met tieners, dit huis biedt alle ruimte aan iedereen. Met de uitbreidingsopties op de begane grond creëer je bijvoorbeeld een fijne speel- of gamehoek voor de kinderen of maak je een fijn thuiskantoor voor jezelf. Wil je graag een grote woonkeuken? Ook dat kan! Daarnaast is de woning zeer energiezuinig en onderhoudsarm. Dat is goed voor het milieu én jouw portemonnee.

Pluspunten 
Zeer energiezuinige woning: energielabel A+++
Vloerverwarming op alle verdiepingen 
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein 
Lichte woonkamer 
Geïsoleerde garage 
Ruime eerste verdieping met drie slaapkamers, badkamer en apart toilet 
Grote tweede verdieping met meerdere indelingsmogelijkheden 
Veel lichtinval door de grote raampartijen 
Diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden 

Bouwnummer 9 € 585.000,- v.o.n.

Bouwnummer 10 € 570.000,- v.o.n.

Bouwnummer 13 € 595.000,- v.o.n.

Bouwnummer 14 € 595.000,- v.o.n.

Indeling 
De indeling is bijzonder praktisch met beneden een hal met toilet en garderobe, een lichte L-vormige woonkamer, een open keuken met ruime eethoek. De begane grond kan vergroot worden met een uitbouw van 1.20 of 2.40 meter waarbij de keuken eventueel naar de voorzijde verplaatst kan worden. Met de optie om de garage te verlengen en te splitsen in een berging en een ruimte bij de woning te betrekken, creëer je veel leefruimte op de begane grond. Op de verdieping vind je de overloop, drie slaapkamers en een complete badkamer met toilet, douche, ligbad en wastafel. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de badkamer te vergroten of om de twee slaapkamers aan de achterzijde samen te voegen tot één ruime slaapkamer.  

De tweede verdieping is ruim van opzet. Met de combinatie van diverse indelingsopties maak je hier een prachtige woonverdieping met bijvoorbeeld twee slaapkamers, een tweede badkamer en een was-/bergruimte.

Om in aanmerking te komen voor deze woningen dient u ingeschreven te staan bij de Gemeente Zaltbommel op de algemene wachtlijst voor kavels en nieuw te bouwen woningen. Indien u niet staat ingeschreven op de algemene wachtlijst, kunt u dit alsnog doen!

+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Plattegrond
B
1e Verdieping
2e Verdieping
Optie begane grond
Optie 1e Verdieping
Optie 2e Verdieping
D1 0.jpg
D1 1e.jpg
D1 2e.jpg
D1 optie 0.jpg
D1 optie 1e.jpg
D1 optie 2e.jpg

Reageer op deze woning