window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Tweekapper type D Waluwe III fase 1 Zaltbommel

Tweekapper type D, Zaltbommel

€655.000

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2025
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonoppervlakte
157 m²
Perceeloppervlakte
375 m²
Inhoud
668 m³
Verdiepingen
2
Garage
Ja
Tuin
Ja
Terras
Ja

Omschrijving

WALUWE III FASE 1

Woningtype Tweekapper type D

Inschrijven voor dit project is helaas niet meer mogelijk. Wij verwachten op korte termijn uitsluitsel te krijgen over de toewijzing.

Deze nieuwbouwwoning biedt je optimaal wooncomfort.
Of je hier nu samen met je partner gaat wonen, met jonge kinderen of met tieners, dit huis biedt ruimte aan iedereen. Door de kamer-en suite-indeling creëer je een fijne eetkeuken en een ruim zitgedeelte. Met de uitbreidingsopties op de begane grond creëer je extra veel leefruimte, bijvoorbeeld voor een speel- of gamehoek voor de kinderen of maak je een fijn thuiskantoor voor jezelf. Daarnaast is de woning zeer energiezuinig en onderhoudsarm. Dat is goed voor het milieu én jouw portemonnee.

Pluspunten 

Ruime tweekapper met aangebouwde garage en dakopbouw
Zeer energiezuinige woning: energielabel A+++
Vloerverwarming op alle verdiepingen 
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein 
Lichte woonkamer 
Geïsoleerde garage 
Ruime tweede verdieping met dakopbouw
Veel lichtinval door de grote raampartijen 
Diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden 

Bouwnummer 13 € 655.000 v.o.n.

Indeling 
De indeling is bijzonder praktisch met beneden een hal met toilet en garderobe. Het woongedeelte bevindt zich aan de voorzijde, het eetgedeelte met keuken aan de achterzijde. De vertrekken worden van elkaar gescheiden door de hal en de trapopgang. De begane grond kan vergroot worden met 1.20 of 2.40 meter waarbij de keuken naar de voorzijde verplaatst kan worden. Met de optie om de garage te verlengen en/of te splitsen in een berging en een ruimte bij de woning te betrekken, creëer je extra veel leefruimte op de begane grond. 

Op de verdieping vind je de overloop, drie slaapkamers en een complete badkamer met toilet, douche, ligbad en wastafel. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de badkamer te vergroten of om twee slaapkamers aan de achterzijde samen te voegen tot één ruime slaapkamer met bijv. een inloopkast.  

De tweede verdieping is ruim van opzet. Met de combinatie van diverse indelingsopties maak je hier een prachtige woonverdieping met bijvoorbeeld twee ruime kamers met dakkapel aan de voor- en/of achterzijde. 

Om in aanmerking te komen voor deze woningen dient u ingeschreven te staan bij de Gemeente Zaltbommel op de algemene wachtlijst voor kavels en nieuw te bouwen woningen. Indien u niet staat ingeschreven op de algemene wachtlijst, kunt u dit alsnog doen!

+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Plattegrond
Beg
1e
2e Verdieping
optie begane grond
optie 1e verdieping
optie 2e verdieping
plat bg.jpg
plat 1v.jpg
plat 2v.jpg
plat bg optie.jpg
plat 1v optie.jpg
plat 2v optie.jpg

Reageer op deze woning