window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Waluwe III fase 4 levensloopbestendig type E te Zaltbommel

Waluwe III fase 4 levensloopbestendig type E, Zaltbommel

€357.500

Kenmerken

Soort woonhuis
Bouwjaar
2020
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonoppervlakte
145 m²
Inhoud
557 m³
Garage
Nee
Tuin
Nee
Terras
Nee

Omschrijving

Nieuwbouwproject Waluwe III Zaltbommel


Fase 4


Deze fase biedt in totaal 26 woningen met vier tweekappers, vier seniorenwoningen en 18 rij- en hoekwoningen. De woningen in fase 4 zijn gelegen aan de Fiep Westendorplaan en Burgemeester Wilminkhof. De tuinen zijn erg ruim qua opzet. De woningen bieden voor ieder wat wils. Hoek- en tussenwoningen voor starters, ruime tweekappers voor de doorstromer en mooie levensloopbestendige woningen voor de medior en senior.


Als je Zaltbommel binnenrijdt dan rij je meteen de Waluwe binnen. Deze nieuwe wijk is ruim opgezet met aan de westkant een groot parkeiland waar ruimte is om te spelen en tot rust te komen. Vanuit de Waluwe kun je alle kanten op; het stadscentrum van Zaltbommel is op fietsafstand, de A2 om de hoek én op slechts 500 m van huis kun je al boodschappen doen.


Een levensloopbestendige woning is voorbereid op iedere fase van uw leven. Door de grote begane grond, met net even die extra ruimtes, is het mogelijk om een kantoor aan huis te hebben, een aparte speelkamer voor de kinderen of om beneden te slapen. De badkamer kan zowel beneden als boven worden gemaakt of zelfs allebei. De woning wordt gebouwd van duurzame materialen en met PV-panelen op het dak voor een lage energierekening. Dit alles maakt de woning klaar voor de toekomst.


Type E, bouwnummers 89 t/m 92 zijn flexibel in te delen levensloopbestendige woningen: welke indeling past bij u: kantoorruimte met eigen entree, een extra speelkamer of een slaap- en badkamer op de begane grond? Standaard is deze woning voorzien van een slaapkamer, badkamer en berging beneden. De woonkamer en keuken zijn kosteloos te spiegelen indien gewenst. Standaard bevindt de keuken zich aan de tuinzijde. De verdieping is voorzien van twee slaapkamers en een separate bergruimte. De mogelijkheid bestaat om een extra slaapkamer en/of tweede badkamer te creëren. Boven de verdieping is een bergzolder aanwezig, deze is middels een vlizotrap bereikbaar.

+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Reageer op deze woning