window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Waterstraat 21 te Zaltbommel

Waterstraat 21, Zaltbommel

Verkocht

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
1750
Kamers
15
Slaapkamers
13
Woonoppervlakte
590 m²
Inhoud
2270 m³
Garage
Ja
Tuin
Nee
Terras
Nee

Omschrijving

OP A-LOCATIE IN DE BINNENSTAD VAN ZALTBOMMEL GELEGEN RESTAURANT MET BOVENWONING/WERKRUIMTE VOORZIEN VAN DAKTERRAS EN 13 (SLAAP)KAMERS

Dit bijzondere pand is gelegen in het gezellige stadscentrum van vestingstad Zaltbommel. Het object heeft een prachtige ligging nabij de Waterpoort en de stadswallen langs de rivier De Waal. Het pand heeft een bruto inhoud van maar liefst 2270 m3 en is gelegen op een perceel van 465 m2. In het object is momenteel een Chinees restaurant gevestigd, maar het biedt uiteraard nog vele andere mogelijkheden. Op de eerste verdieping liggen maar liefst 8 kamers en op de tweede verdieping nog eens 5 en een ruime opslagruimte.

De begane grond bestaat uit verschillende eetruimtes, al dan niet van elkaar gescheiden, een bar, garderobe, horecakeuken, koelcel, toiletten en een kelder. Het pand loopt door tot aan de Tolstraat aan de achterzijde. Aan deze kant bevindt zich een inpandig bereikbare opslagruimte en een inpandige garage.

Vanuit de achterste eetzaal is via de hal naar de toiletten de inpandige garage bereikbaar aan de Tolstraat. Deze garage is ook bereikbaar via de hal vanuit de keuken. In deze hal vanuit de keuken bevindt zich tevens een koelcel. De garage biedt toegang tot een berging met c.v.-opstelplaatsen.

1e Verdieping:

Op deze verdieping liggen 8 (slaap)kamers waarvan enkele met vaste wastafel, een berging, toilet, badkamer met douche, ligbad en wasmachine-aansluiting. Tenslotte is via deze verdieping een dakterras bereikbaar.

2e Verdieping: Op deze verdieping liggen 5 (slaap)kamers waarvan enkele met vaste wastafel, toilet en opslagruimte met klein balkon. Deze opslagruimte is ook via de wenteltrap vanaf het dakterras op de eerste verdieping bereikbaar.

Dit object is eventueel ook te huur: huurprijs euro; 3.800,- per maand

+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Reageer op deze woning