window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');
7a591501a6e52c5310a19978bf60f88f.jpg

Waluwe III fase 5

Zaltbommel

Waluwe III fase 5

SUCCESVOL VERKOCHT

Evenals de eerdere fases waren wij ook betrokken bij de verkoop van fase 5 van Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling. Deze fase bevat 13 woningen (11 rij- en 2 hoekwoningen) aan de Hoge weg/Jip en Jannekelaan en zijn tevens succesvol verkocht en opgeleverd. 

De woningen zijn uitermate geschikt voor starters, maar ook voor gezinnen! Het plan bevat woningen met fraaie architectuur voorzien van sfeervolle details in verschillende uitvoeringen. Voorbereid op de toekomst, Gasloos en EPC waarde 0.

De Waluwe is een eigentijdse en complete woonwijk met een ruime variatie aan woningsoorten. Als je Zaltbommel binnenrijdt dan rij je meteen de Waluwe binnen. Deze nieuwe wijk is ruim opgezet met aan de westkant een groot parkeiland waar ruimte is om te spelen en tot rust te komen. Vanuit de Waluwe kun je alle kanten op; het stadscentrum van Zaltbommel is op fietsafstand, de A2 om de hoek én op slechts 500 m van huis kun je al boodschappen doen.