Over ons

Ons kantoor is al bijna 40 jaar gevestigd in Zaltbommel. Hierdoor hebben wij veel lokale kennis van Zaltbommel en omgeving. Als lid van de NVM en personeel met jarenlange ervaring in de makelaardij, hebben wij de nodige expertise in huis om u van het begin tot het eind compleet te begeleiden.

Enthousiasme is de sleutel tot succes van ons kantoor. Wij bieden onze klanten veel service en betrekken u in het totale aan- en verkoopproces. Onze uitgangspunten zijn een professionele aanpak en het bedenken en uitvoeren van klantgerichte oplossingen. Het is voor ons telkens weer een uitdaging om onze opdrachtgevers te begeleiden en te adviseren om uiteindelijk de meest optimale prijs voor u te realiseren. Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn of u wilt een afspraak met ons maken dan kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0418-512474 of een e-mail sturen naar info@nieuwdorp.nl.

Ons kantoor is op werkdagen geopend van 09.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag op afspraak. In overleg is het mogelijk om bezichtigingen buiten onze kantooruren in te plannen.

Cookievoorkeuren