Niet voor niets de meest gekozen makelaar van de Bommelerwaard

Wanneer je alle woningen bij elkaar zou optellen die we als Nieuwdorp Makelaardij hebben begeleid in de aan- of verkoop zou je daar een stad zo groot als Zaltbommel van kunnen bouwen. Met onze oorsprong in 1972 waren wij dan ook een van de eerste kantoren van Zaltbommel.

Ons team aan medewerkers werkt al jaren in dezelfde samenstelling en heeft enorm veel ervaring. Dat weten onze klanten te waarderen, getuige de prachtige recensies waar we erg trots op zijn. Ons door de wol geverfde team is perfect op elkaar ingespeeld en daarom kiezen projectontwikkelaars dan ook vaak voor Nieuwdorp Makelaardij bij nieuwbouwprojecten.

Bij Nieuwdorp snappen we precies hoe de huizenmarkt werkt. En dat merk jij als klant. Onze uitmuntende kennis van de lokale markt – klanten beoordelen die met een 9,0 – leidt altijd tot een uitgebalanceerde vraagprijs. 

Bij Nieuwdorp Makelaardij hoef je geen onnodige acties te verwachten waar je allemaal extra voor moet betalen, wanneer dit niet nodig is. Elke stap die we ondernemen en die voor jou relevant is, daarvan houden we je op de hoogte via handige manieren, waardoor je altijd direct inzicht hebt in de status. 

Onze prijs/kwaliteit verhouding is geroemd. Op Funda waarderen onze klanten dit met een 9,5.

Elk jaar weer kiezen ontzettend veel mensen voor de kennis en expertise van Nieuwdorp Makelaardij. Niet voor niets staan we al die jaren steevast in de top drie makelaarskantoren met het grootste aanbod uit de regio.

Je ziet het. Nieuwdorp Makelaardij; niet voor niets de meest gekozen makelaar van de Bommelerwaard.

Makelaar Michael Nieuwdorp lid NVM

Michaël Nieuwdorp

Makelaar & taxateur

Foto van Carolien Slegh

Carolien Slegh

Binnendienst

Foto van Jolanda Huisman

Jolanda Huisman

Woningfotografie & binnendienst

Cookievoorkeuren