WaluweRing fase 2

Zaltbommel

WaluweRing fase 2

VERKOCHT!

9 duurzame koopwoningen!

WaluweRing fase II komt te liggen aan de zuidoostelijke rand van Zaltbommel in de nieuwe wijk De Waluwe. Fase II bestaat uit 38 nieuwe woningen, waarvan 9 koopwoningen. Ze krijgen net als de woningen uit de eerste fase een stoere architectuur en zijn met oog voor detail ontworpen. Bovendien worden ze energieneutraal dankzij zonnepanelen op het dak en een warmtepomp. Als je wilt, kun je bijna een nul-op-de-meterwoning van je nieuwe thuis maken. Je bent dan in één klap klaar voor een duurzame toekomst.

Het fijne van wonen in WaluweRing is dat je er woont in een ruim opgezet, comfortabel en energieneutraal huis dat klaar is voor de toekomst. In een kindvriendelijke wijk, compleet met een eigen winkelcentrum en parkeiland. En dan ook nog eens midden in Nederland, want WaluweRing ligt dicht bij de A2. Vanuit WaluweRing ben je zo uit en thuis. Bovendien zit je op maar tien fietsminuten van de oude vesting en sta je in een mum van tijd in de uitgestrekte Bommelerwaard. Wie een woning in WaluweRing weet te veroveren, heeft het goed voor elkaar.

De woningen worden onderverdeeld in 2 types: type A (8 rijwoningen) en type B (1 hoekwoning). De straatnamen in de wijk waar WaluweRing wordt gebouwd, zijn geïnspireerd op de wereld van Fiep Westendorp, een van de Nederlands bekendste illustratrices. Wist je dat haar wieg in Zaltbommel stond? In de WaluweRing woon je straks aan de Jip en Jannekelaan.

Om in aanmerking te komen voor deze woningen dient u ingeschreven te staan op de algemene wachtlijst van de gemeente Zaltbommel. Staat u nog niet op deze lijst, kunt u dit alsnog doen via de gemeente site zaltbommel.nl

Er zijn geen resultaten gevonden.

Cookievoorkeuren