Kersenbuurt

Kerkdriel

Kersenbuurt kerkdriel

In de Kersenbuurt in Kerkdriel worden er 5 bouwkavels aangeboden, waarvan 3 met de keuzemogelijkheid tweekapper of vrijstaand. 

De Kersenbuurt wordt als eerste fase ontwikkeld binnen het projectgebied van Kerkdriel Noord. Hier zijn verschillende soorten woningen gerealiseerd. Aan de noord- en de zuidrand zijn mogelijkheden voor het bouwen van uw eigen woning in een dorpse sfeer. Het (beeldkwaliteits)thema voor deze buurt is "Wonen in een kleurrijk dorp". Iedere straat is anders, met veel ruimte voor groen en water. De naam Kersenbuurt en de straatnamen zijn afgeleid van het voormalige grondgebruik. In de tijd dat deze grond nog in gebruik was als agrarisch grondgebied werden hier veel kersen verbouwd. 

Ligging: 

Kerkdriel heeft een centrale ligging in Nederland waardoor het goed bereikbaar en toegankelijk is. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ontsluiting via een van de belangrijkste verkeersaders in Nederland, de A2. Ook de nabijgelegen treinstations Zaltbommel en 's-Hertogenbosch zorgen ervoor dat u vanaf deze centrale plaats in Nederland overal kunt komen. In de gemeente Maasdriel zijn veel voorzieningen op het gebied van sport, recreatie en educatie. Een groot aantal hiervan bevindt zich in Kerkdriel omdat dit het grootste dorp is van de gemeente. Kinderen hoeven niet ver te fietsen voor schoolvoorzieningen. Er is een uitstekend aanbod van zowel openbare als bijzondere basisscholen. Voor het voortgezet onderwijs gaan de kinderen naar het nabijgelegen 's-Hertogenbosch of Zaltbommel.

Verkocht onder voorbehoud

€208.669

Kosten koper

Verkocht

€263.133

Kosten koper

Verkocht

€244.170

Kosten koper

Verkocht onder voorbehoud

€217.742

Kosten koper

Verkocht onder voorbehoud

€197.624

Kosten koper

€121.888

Kosten koper

Cookievoorkeuren