WaluweRing

Zaltbommel

WaluweRing

19 duurzame koopwoningen!

WaluweRing ligt aan de zuidoostelijke rand van Zaltbommel in de wijk De Waluwe. Het fijne van wonen in WaluweRing is dat je er woont in een comfortabel, energieneutraal huis dat klaar is voor de toekomst. In een ruim opgezette, kindvriendelijke wijk, compleet met een eigen winkelcentrum ‘De Portage’ en parkeiland met grote speeltuin én dan ook nog eens midden in Nederland vlakbij de A2 en NS-station! Wat wil je nog meer?

Alle woningen in WaluweRing krijgen een stoere architectuur en worden energieneutraal! Daarnaast worden alle woningen voorzien van een warmtepomp, die op een duurzame manier zorgt voor warm water en het verwarmen of koelen van je huis, daardoor zijn de woningen gasloos! Als je wilt kan er zelfs een Nul-op-de-Meterwoning (of kortweg NOM-woning) van gemaakt worden, zodat je in één keer klaar bent voor een duurzame toekomst. Voor deze optie kan gekozen worden in het meerwerkproces. Een NOM-woning betekent dat je onder andere extra zonnepanelen krijgt waarmee je ook genoeg energie kunt opwekken voor alle apparatuur in huis.

De woningen worden onderverdeeld in 4 types. Type A (Jip), B (Janneke), C (Takkie) en D (Siepie). De straatnamen in de wijk waar WaluweRing wordt gebouwd, zijn geïnspireerd op de wereld van Fiep Westendorp, een van de Nederlands bekendste illustratrices. Wist je dat haar wieg in Zaltbommel stond? In de WaluweRing woon je straks aan de Jip en Jannekelaan. Door een subtiel detail in de gevels van de woningen wordt dat in één oogopslag duidelijk.

Verkocht

€285.000

Vrij op naam

Jip en Jannekelaan

Zaltbommel

Verkocht

€328.000

Vrij op naam

Jip en Jannekelaan

Zaltbommel

Verkocht

€239.000

Vrij op naam

Jip en Jannekelaan

Zaltbommel

Verkocht

€219.000

Vrij op naam

Jip en Jannekelaan

Zaltbommel

Cookievoorkeuren