window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Taxatie in Hedel

Het taxeren van een onroerend goed is een vak op zich!

Steeds meer geldverstrekkende instellingen hanteren zeer strikte regels en eisen dat een gecertificeerde taxateur een (zogeheten ‘gevalideerd’ ) rapport opstelt. Nieuwdorp Makelaardij is een gecertificeerd kantoor en onze kennis en ervaring in de regio staan garant voor een gedegen waardeoordeel van uw woning in Hedel. Wij zijn aangesloten bij zowel het NWWI als de Taxateursunie.

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, afgekort NWWI en de Taxateursunie zijn beide onafhankelijke landelijke taxatie-instituten die gelden als keurmerk voor taxateurs. Deze organisaties staan voor deskundigheid, transparantie en kwaliteit. Meer informatie kunt u nalezen op www.nwwi.nl en www.taxateursunie.nl.

Bent u benieuwd naar onze zeer scherpe, concurrerende tariefstelling voor uw taxatie in Hedel? Vul dan hiernaast het reactieformulier in, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Heeft u na het lezen nog vragen, dan beantwoorden wij deze graag. Uiteraard kunt u ook even bij ons binnenlopen.

Neem contact met ons op