window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

De virieupark fase 2 hoekwoningen te Zaltbommel

De virieupark fase 2 hoekwoningen, Zaltbommel

Verkocht

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2019
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonoppervlakte
122 m²
Inhoud
351 m³
Garage
Nee
Tuin
Ja
Terras
Nee

Omschrijving

Hoekwoningen FASE 2 - verkocht onder voorbehoud


Nieuwbouwplan Virieupark
Het project De Virieupark Zaltbommel is ontworpen in de zogenaamde ldquo;chaletstijlrdquo;. De chaletstijl is ontstaan aan het eind van de 19e eeuw. In 2017 is opnieuw gekozen voor deze stijl. De stijl is zeer romantisch. Typische kenmerken zijn: veel ornamenten op kopgevels, veel ambachtelijke details, metselwerk met veel variatie. Het geeft een zeer gevarieerd straatbeeld. De woningen zijn niet alleen praktisch, energiezuinig en onderhoudsarm, maar bieden een persoonlijke gezellige omgeving waar bewoners zich echt aan kunnen gaan hechten!
Hoekwoningen:
Het afwisselende straatbeeld wordt op de hoeken afgesloten met deze brede woningen met extra brede tuinen. Ongeacht het type hoekwoning hebben deze woningen in hun hoofduitvoeringen al een zeer ruime basisopzet. Wat kun je met deze ruimte allemaal doen?! Wil je nog meer, dan kan er optioneel extra worden uitgebouwd. De woonruimte is in elke geval voor je aan de tuinzijde geplaatst, om het hele jaar 'breeduitrsquo; van de seizoenen te kunnen genieten. De keuken aan de voorzijde heeft een fijn uitzicht op het glooiende groene park. De 3 slaapkamers op de verdieping zijn groot; optioneel kan je er ook 2 slaapkamers van maken. De zolder is standaard vrij ingedeeld en voor allerlei doeleinden te gebruiken. Wat dacht je van een ruime werkruimte of een extra slaapkamer gecombineerd met een speelkamer voor de kinderen.
Vanuit Virieupark heb je alles bij de hand. Niet alleen een parkachtige omgeving, maar ook de levendigheid van de 'Bommelsersquo; binnenstad. Met veel cultureel aanbod en een bruisend hart met winkels en terrasjes. Als vanzelfsprekend biedt de stad voldoende scholen en zorgvoorzieningen. Zaltbommel ligt zeer gunstig dicht bij de A2 en A15. Ook heeft de stad een treinstation op zorsquo;n 5 minuten fietsen van Virieupark. Je reist vlot de regio in: Den Bosch bereik je met de auto in een kwartier, met de trein in slechts 10 minuten. Utrecht is met zowel auto als trein in een halfuurtje te bereizen.
Prijzen hoekwoningen fase 2 vanaf: euro 255.000 - euro 279.000,- v.o.n.
woonoppervlakte vanaf circa 122 - 132 m2
perceeloppervlakte vanaf circa 125 - 128 m2

+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Reageer op deze woning