window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

De virieupark fase 2 tussenwoningen te Zaltbommel

De virieupark fase 2 tussenwoningen, Zaltbommel

Verkocht

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
2019
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonoppervlakte
109 m²
Inhoud
302 m³
Garage
Nee
Tuin
Ja
Terras
Nee

Omschrijving

Nieuwbouwplan Virieupark


Tussenwoningen - verkocht 
Het project De Virieupark Zaltbommel is ontworpen in de zogenaamde ldquo;chaletstijlrdquo;. De chaletstijl is ontstaan aan het eind van de 19e eeuw. In 2017 is opnieuw gekozen voor deze stijl. De stijl is zeer romantisch. Typische kenmerken zijn: veel ornamenten op kopgevels, veel ambachtelijke details, metselwerk met veel variatie. Het geeft een zeer gevarieerd straatbeeld. De woningen zijn niet alleen praktisch, energiezuinig en onderhoudsarm, maar bieden een persoonlijke gezellige omgeving waar bewoners zich echt aan kunnen gaan hechten!
Vanuit Virieupark heb je alles bij de hand. Niet alleen een parkachtige omgeving, maar ook de levendigheid van de 'Bommelsersquo; binnenstad. Met veel cultureel aanbod en een bruisend hart met winkels en terrasjes. Als vanzelfsprekend biedt de stad voldoende scholen en zorgvoorzieningen. Zaltbommel ligt zeer gunstig dicht bij de A2 en A15. Ook heeft de stad een treinstation op zorsquo;n 5 minuten fietsen van Virieupark. Je reist vlot de regio in: Den Bosch bereik je met de auto in een kwartier, met de trein in slechts 10 minuten. Utrecht is met zowel auto als trein in een halfuurtje te bereizen.
Tussenwoningen:
Volwaardiger en completer kun je een eengezinswoning niet voorstellen. De tussenwoningen komen in 3 uitvoeringen voor; als dwarskap, langskap en met een dakkapel uitbouw. De woningen liggen verdeeld over 4 blokjes, allen gelegen met zich op het glooiende groene park. Door hun uitstekend ontworpen indeling is het vanuit de tuingerichte woonkamer genieten met privacy. Nog meer leefruimte is optioneel realiseerbaar. In de keuken is een mooi hoekopstelling mogelijk, waardoor je elke dag van het uitzicht kunt genieten. De verdieping heeft standaard 3 slaapkamers en de zolder is open, geschikt voor allerlei gebruiksmogelijkheden. Het optiepakket voor deze woningen geeft je de mogelijkheid op alle verdiepingen je woning geheel naar eigen wens af te werken.
Prijzen tussenwoningen fase 2 vanaf: euro 229.500 - euro 255.000,- v.o.n.
woonoppervlakte vanaf circa 109 - 124 m2
perceeloppervlakte vanaf circa 108 - 110 m2

+Lees de volledige omschrijving

Locatie

Reageer op deze woning