€265.000

Krangstraat 5

Kenmerken

Soort woonhuis
Gezinswoning
Bouwjaar
1926
Kamers
5
Slaapkamers
4
Woonppervlakte
113 m²
Perceeloppervlakte
930 m²
Inhoud
1285 m³
Verdiepingen
2
Garage
Ja
Tuin
Ja
Terras

Omschrijving

VERKOCHT

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING

BIEDEN VANAF € 265.000,- k.k.


VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ OP VELDZICHTLOCATIE AAN DE RAND VAN BRUCHEM DICHTBIJ ZALTBOMMEL
Op een mooie locatie aan de rand van Bruchem met prachtig uitzicht staat deze boerderij 'VELDZICHTrsquo;. De boerderij dateert van omstreeks 1926 en is voorzien van een royaal achterhuis met schuur en zolder. Het pand dient gerenoveerd te worden maar biedt daarom volop mogelijkheden. Het geheel is gelegen op een perceel van circa 930 m2. De inhoud bedraagt 1285 m3 inclusief het achterhuis. De woonoppervlakte bedraagt circa 113 m2 exclusief het achterhuis.
Indeling: De hal met meterkast biedt toegang tot de woonkamer en twee werk-/slaapkamers. Achter de woonkamer ligt de keuken met achterom en toegangsdeur naar het achterhuis. Via de woonkamer is de kelder bereikbaar. De kamers hebben houten vloeren en een balkenplafond.
1e Verdieping: overloop met bergkast, twee slaapkamers en een doucheruimte.
In het woonhuis is asbest aanwezig. Asbestrapportage opvraagbaar. Tevens kan asbest aanwezig zijn in de terreinverharding op het perceel. Mogelijk zal op korte termijn rond de Krangstraat 5 te Bruchem een nieuwbouwplan worden gerealiseerd. Koper zal geen bezwaar kunnen maken tegen de voorgenomen nieuwbouw.

  Lees de volledige omschrijving

Locatie

5314AA

Reageer op deze woning

Cookievoorkeuren