window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-WJ5S5GXMME');

Makelaar Kerkdriel, uw huis verkopen in Kerkdriel

U wilt uw woning verkopen in Kerkdriel. Zo gunstig mogelijk, zo snel mogelijk!

Het verkopen van uw huis in Kerkdriel vereist deskundigheid op maat en is meer dan alleen een bord in de tuin. Vanaf het eerste gesprek bij u thuis tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris regelen wij alle zaken.

Door een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis kunnen we een goed beeld van uw woning krijgen. Natuurlijk is het mogelijk om vooraf op ons kantoor al eens van gedachten te wisselen. Na uw woning te hebben bezichtigd kunnen wij u een onderbouwd advies geven en een reële indicatie van de te verwachten opbrengst. De staat van uw pand, de buurt, het onderhoud: alles wegen wij mee in een reële waardebepaling. Samen met u bepalen wij de vraagprijs en de te volgen werkwijze.

Vervolgens presenteren wij u een persoonlijk verkoopplan. Dus overleggen wij met u nauwgezet hoe wij uw woning gaan presenteren op de markt. Samen met u stellen wij de meest gunstige mediamix samen.

Om uw woning onder de aandacht te brengen, maken wij een zeer uitgebreide, representatieve en professionele verkooppresentatie met foto’s, plattegronden en specifieke kenmerken. Ook al is uw huis nog zo mooi: het verkoopt pas als de wereld het weet. Daarvoor hebben wij een keur aan mogelijkheden tot onze beschikking, waaronder sociale media. Voorts wordt het te koop zijn van uw woning uitvoerig onder de aandacht gebracht op diverse internetsites, waaronder Funda, de grootste en bekendste huizensite van Nederland.

De eerste kijkers dienen zich aan... spannend! 
Het bezichtigen, onderhandelen en afwikkelen van de verkoop nemen wij voor u moeiteloos uit handen. We kennen de regels, gaan voor het maximaal haalbare en wikkelen alles zorgvuldig af. Van de eerste bezichtiging tot na de notariële overdracht. Dit alles tegen een scherp tarief. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres! Heeft u interesse in onze dienstverlening dan komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling, stuur ons een email of bel (0418) 512474. In overleg met u maken wij een afspraak met onze makelaar voor het verkopen van uw woning in Kerkdriel.

Neem contact met ons op